Jukola 2014 leg 4 (14.06.2014)
Kategori: Konkurranse
Land: Finland
Etappe: 4
Distanse: 8.28 km
Tid: 58:19
Veldig skuffende innsats av meg.
Hadde veldig bra kontroll i starten og løpt rett inn i første og andre post. Også på veien til tredje hadde jeg kontroll og i 2DRerun så jeg at jeg løpt samme farten som teten og var bare noen sekunder bak rett før 3. post.
Men så kom den første lille bommen da jeg ikke treffer tredje post med første gangen.
Likevel bare relativt lite tidstap tenkte jeg og kjørte fokusert videre. 4,5 og 6. post gikk veldig bra. Jeg løpt helen forbi masse folk som var fortsatt på tredje etappe tror jeg. Kanskje også noen fra min etappe men jeg løpt aldri sammen med noen.
Så kom 7 post og hele løpet endret seg. Jeg mistet kontrollen opp på den kollen og taper en god del tid til 7 post. Samtidig kom det andre løperne som jeg hadde tatt inn tidliger og traff posten med en gang. I en liten klynge av 5-6 løperne gikk det videre til 8 og her hadde jeg ikke kontroll i det hele tatt. Noen som hadde en annen gaffling men de som hadde min gafling hadde ikke kontroll heller. Mens jeg letet etter post og prøvde å lese meg inn igjen ble vi flere løperne på stedet. Plutselig fant jeg posten og løpt med en gang fra den klynge på veien til 9 post.
Løpt nå i greit fart og bra kontroll gjennom 9, 10, 11 og 12 post. 2 løperne som fulgte rett bak meg og en stor klynge som var et stykke bak men jeg tror at de så meg hele tid. Inn til 13. post mistet jeg konrollen igjen da jeg tenkte at den kollen vest av posten skulle være den som er sør av posten. Den liten bom var nok for at hele klynga løpt forbi meg og jeg var sist på 13. post.
Min forsøk om å ta inn (løpe forbi) klynga gikk veldig dårlig, da jeg løpt til feil gafling på 14. post. var altså helt allene på min riktig gafling og klarte ikke å ta inn klynga igjen på de siste tre postene.
Jeg må si at kroppen egentlig føltes veldig bra men løpet var helt kaotisk. Veldig dårlig flyt og mye tempoveksling gjorde at jeg bommet alt for mye og ikke klarte å fokusere meg på min egen orientering som jeg gjorde i starten. Derfor er jeg veldig misfornøyd med løpet mitt men veldig glad over lagresultatet. All de andre på laget mitt løpt bra og jeg tror vi kan være fornøyd med en 36. plass med et så ung andre laget. Likevel er jeg ganske skuffa over løpet mitt.
Vis kommentarer (0)
 
Jukola 2014 leg 4 (14.06.2014) Jukola 2014 leg 4 (14.06.2014)