Solrenningen (24.04.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skårefjell
Arrangør: Halden Sk/Sarpsborg OL
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 5.32 km
Tid: 324:38
Et dårlig løp med flere katastrofale tabber...

3.post: løper dårlig på kurs gjennom grøntfeltet, og får en parallellfeil når jeg kommer ut på den lille stien etter grøntfeltet. Tror jeg er der stien svinger rett under streken, og løper videre på kurs. Skjønner ingenting, og surrer en stund før jeg løper ned til stien for å ta meg inn. Får enda en sving inn før jeg til slutt finner posten.

5.post: har tenkt til å løpe rett på, men rundt det grønne feltet. Gjør som planlagt i starten, men når jeg kommer til den lille stien, vet jeg ikke hva jeg tenkte på, men fortsatte hvert fall rett på. Løper rett gjennom det store grøntfeltet, og hele veien inn i posten. Taper masse på elendig løpbarhet, i tillegg til mye stopp og surring. Burde bare løpt rundt på veien for å forenkle strekket og unngå store tidstap.

7.post: Var veldig lei av å kjempe meg gjennom grøntfelt, så valgte å løpe rundt på vei. Taper tid på det, og nøler også inn i posten.

Resten av strekkene gikk helt greit, med noe nøling, og noen svinger, men det var først og fremst disse postene som ødela løpet mitt idag.

Må åpenbart jobbe med konsentrasjon og kartkontakt gjennom hele løpet.
Vis kommentarer (1)
 
Solrenningen (24.04.2016) Solrenningen (24.04.2016)