Midtsommerløpet (12.06.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Husumåsen
Arrangør: Stokke IL
Land: Norge
Distanse: 4.4 km
Tid: 35:32
Gj.sn. HR: 174
Maksimum HR: 189
Et delvis bra løp, men med 3 store tabber som ødelegger fullstendig

1.post: Får aldri taket på stiene og begynner å lete feil sted.

9.post: Klarer å skjerpe meg bra etter bommen til 1.post, men her går jeg på en ny og veldig unødvendig bom. Ser posten når jeg tar av stien, men er sikker på at posten skal ligge på en stein (pga de to blå prikkene i ringen) så tror jeg er for høyt, og løper lengre og begynner å lete. Løper etter hvert opp igjen og sjekker koden.

14.post: Nærmer meg slutten av løypen, og er gira på å løpe fort, når jeg ser det er et stistrekk. Tar først av for tidlig, inn veien som bare går til jordet, og kutter ned til den andre stien. Trodde da jeg hadde kuttet til den riktige stien, og bare løper. Tenker ikke på noe annet enn å løpe, tenker ikke på å sjekke kompasset, eller se rundt meg før jeg kommer ut til helt feil jorde. Tenker da ikke noe annet enn å løpe på retning mot posten, selv om jeg må gjennom et stort grøntfelt. Burde da heller løpt tilbake og tatt den riktige stien til posten

Løp åpenbart med for lite bruk av kompasset, noe som resulterer i 3 store bommer. Løper bra i utenom de, så kan ta med meg noe bra, selv om løpet totalt var en katastrofe.
Vis kommentarer (0)
 
Midtsommerløpet (12.06.2016)