Iddefjordsfjella langstrekk (24.11.2015)
Kategori: Trening
Kart/område: Iddefjordsfjella
Land: Norge
Distanse: 7.85 km
Tid: 65:37
For sløv til å sjekke kompasset. Trenger ikke det i Larvik, der kan en lese på detaljer hele tiden. Prøver det her også, men finner ikke detaljer jeg klarer å lese på. Mye som ligner hverandre, og det forvirrer meg.

Bom til 1, mister retningen etter jeg tar av stien. Merker det selv, men klarer ikke lese meg inn oppover lien. Kommer på stien, da er det greit.

2: Løper rundt på sti, følger kraftlinjen og så inn i posten. Tror nærmere streken er bedre.

3: Har kompasskurs, men sklir ut når jeg kommer til postringen og skal lese meg inn. Burde stolt på kompasset.

4: For langt ned.

5: Bra første halvdel. Burde tatt opp ett søkk senere, så jeg slapp sikk-sakk. Bommer inn i posten, da jeg ikke følger med på kompasset.

7: Vurderer høyre, men tar venstre, og skal egentlig kutte fra stien opp i terrenget nesten med en gang. Der er det nytt hogstfelt, så da blir det hele veien rundt.

9: Følger for mye rundt, kroppen har fortsatt ikke veldig lyst til å løpe oppover, men det kommer seg vel etterhvert. Inn i posten er bra.
Skjul kommentarer (1)
Eva: Vi sprang det här som natt-träning i april https://events.loggator.com/n4a2600f4NZprDCh Jag tycker att Fredrik hittat bra vägval i de flesta fallen.
Det som jag tycker är tydligt här: de gråa ytorna (men ibland är det gula i princip samma sak i verkligheten), stora branter större myrar (speciellt de öppna med gult i). Och så kurvbilden. Mindre att lita på: svarta gropar och vissa stenar (en del knappt 1m i verkligheten).
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Iddefjordsfjella langstrekk (24.11.2015)