Night Hawk WRE, H21-E2 (13.08.2016)
Kategori: Konkurranse
Arrangør: Lillomakra OL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.83 km
Tid: 35:23
Har aldri løpt WRE før og derfor ble det E2. Syntes allikevel jeg fikk et bra felt å måle meg opp mot. Siden gårsdagen gikk litt tungt åpnet jeg i et kontrollert tempo.

1: Slipper meg ned til gulen og får med meg steinen.
2: Grei kurs, plukker steiner.
3: Er alt for slapp med kursen ut av posten og treffer den lille stien. Skjønner det ikke med en gang og må gjennom et unødvendig grøntfelt. Burde vært på strek til den store stien og sving av litt før myra. Resten av strekket er bra. Taper nok 10-15 sek
4: Veldig usikker på hva som lønner seg. Følte jeg fikk lite høyde og fikk en bra inngang til posten.
5: Nok en gang for slapp ut av posten. Burde nok løpt rett på. Skjønner det heldigvis og taper ikke mer enn noe få sekunder.
6: Bra, fikk med meg den svære steinen inn mot posten.
7: Nøler et par sekunder midtveis. Taper 5 sek
8: Her begynner jeg å få det tungt. Tror ikke veivalget var så dumt.
9: Her mister jeg ledelsen. Sliter veldig med å forstå bildet inne i ringen. Kommer for høyt og får et hakk. Taper 10-15 sek.
10: Her blir jeg rett og slett knust. Vet ikke om veivalget er bra, men gjennomfører det bra. Fikk det helt sykt tungt store deler av strekket. Taper over 1 min til Kasper Fosser, men jeg tror ikke det er på veivalget ;)
11: Tror det lønner seg å gå ned igjen på stien, men det var sykt unødvendig å løpe over det hvite området midtveis. Der gikk det bare opp og ned. Kunne like gjerne løpt myr. Treffer posten bra. Taper 10 sek
12: Bra, fikk med meg høydepunktet før posten.
13: Ble lurt av et tråkk, stoppet opp før jeg fant posten. Taper 5-10 sek
14: Tror ikke veivalget er så ille. Føltes riktig.
15: Bra

Alt i alt er jeg godt fornøyd. Gjennomfører et teknisk stabilt løp med god flyt store deler. Har bare noen få mindre småfeil. Taper det meste på ren løping i de tyngste partiene. Blir nr. 2 ikke så langt bak Kasper Fosser som er meget godkjent.
Vis kommentarer (0)
 
Night Hawk WRE, H21-E2 (13.08.2016) Night Hawk WRE, H21-E2 (13.08.2016)