KM-Natt (20.03.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skårefjell sør
Arrangør: Halden SK
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 10.88 km
Tid: 70:00
Ingen store forventninger før start. Tenkte å ta det pent å prøve å ha god kontroll og bruke kompasset så mye som mulig. Åpnet ganske rolig rent fysisk men økte tempoet etterhvert.

1: Ingen anelse hva som er beste veivalg. Ser at det er en artig venstrevariant. Selv løp jeg en slags rett på variant. Tror ikke det var så dårlig. Taper nok mest på at jeg bremser en del for å lese kartet.
2: Første halvdel av strekket er ikke helt bra, men resten er perfekt. Taper nok 30 sek
3: Kjørte meg fast i det grønne og ble litt satt ut av alle steinene. Taper 30 sek
4: Bestestrekk wihooo. Hadde vurdert rett på om dagen, men følte sti rundt var mer safe.
5: Tror ikke veivalget er så dumt, kanskje litt risky for en nattløper som meg. Tråkket over ganske hardt halvveis på strekket og tok det ganske pent gjennom grøntområdet.
6: Greit, løper litt treigt
7: Syntes jeg gjennomfører strekket greit. Kunne kanskje lagt meg litt til venstre for streken et par steder. Taper en del på å lese kartet/kontrollere flere steder.
8: Velger safe over toppen.
9: Kjipt med en liten sving. Trodde jeg kunne se posten fra skrentrekka. Taper 25 sek
10: Er nok raskere rett på men tryggere for meg å løpe rundt. Gjennomfører allikevel ganske dårlig. Burde løpt mer rett på i starten før jeg kommer ut på stien. Taper 30 sek
11: Bra

Er egentlig ganske fornøyd med løpet. Er helt aleine hele veien og klarer meg forsåvidt greit. Litt kjipt å tråkke over, ble litt pysete etter det. Kudos til Hollie og Jo for bra løype med ordentlige langstrekk.
Vis kommentarer (0)
 
KM-Natt (20.03.2017) KM-Natt (20.03.2017)