10mila, 2.etappe (28.04.2017)
Kategori: Konkurranse
Land: Sverige
Etappe: 2
Distanse: 13.3 km
Tid: 86:07
Gledet meg lenge til 10mila med HSK, så jeg var veldig giret ved kartplanken. Fikk ikke helt oppladningen jeg hadde håpet på. 2 uker med sykdom og et vrient kne gjorde at det bare ble noen aquajog økter før 10mila. Rudy gjorde en bra førsteetappe og ga et godt utgangspunkt.

1: Går ut med blant annet Vegard, GMOK og Rehns. Løper litt klønete ved myren midt på strekket. Treffer bra
2: Løp halve strekket helt alene. De fleste skulle ha gafflingen til venstre, mens IFK dro ukomfortabelt langt til høyre så jeg gikk alene rett på. Kom ut på stien rett bak IFK og jarla, og trodde at de kunne orientere, men neida. Ble 1 min 30 sek bom. Svakt
3: Var bare meg og Audun som hadde samme gaffling. Traff bra
4: Kom sammen med en svær klynge fra de andre gafflingene.
5: Ville med en gang høyre på sti, men klynga løp mer rett på så jeg ble med dem. Ble skuffet når de bare svingte høyre ut på veien. Burde løpt sti ut av posten.
6: Bra
7: Sleit veldig med å holde følge på stien ut av 6. post. Trodde jeg kom til å ende opp aleine, men tok igjen klynga inn i skauen. Der var det mange som ikke hadde kontroll og stoppet opp. Ubeskrivelig deilig å løpe forbi 15 lag rett inn i min post.
8: Fikk ryggen til SNO og linne. Ble alene når de hadde annen gaffling. Traff min post bra og fikk kalevan i ryggen
9,10,11: Lå bak kalevan og SNO.
12,13: Her gikk det fort og vi tar igjen en klynge med IFK og nydalen.
14: Følte meg veldig pigg på veien og var langt framme i klynga når vi svinger inn i skauen. Gikk ikke mange meter før krampen kom bak låret. Sleit med å holde følge etter det.
15: Hadde fortsatt kontakt, men kom bare lenger og lenger bak i klynga.
16: Ut av 15. post kom leggkrampen også. Måtte gi slipp på toget og kjempet hardt for å holde et greit tempo. Var lenger enn jeg trodde, men traff heldigvis på Vegard og så tårnet som ble redningen.
17,18,19: Veldig tungt, klarte så vidt å løfte beina. Så noen lykter i det fjerne, men løp alene. Ble en 30 sek bom. Vond spurt og døde ved kartplanken.

Er godt fornøyd selv om jeg ble eid av kramper :) Utrolig kult å være i klynge med tetlag. Ble en godkjent etappe selv om det gikk noen minutter på slutten. Sterkt av HSK 2 og bli beste andrelag! Gleder meg til Jukola
Vis kommentarer (0)
 
10mila, 2.etappe (28.04.2017) 10mila, 2.etappe (28.04.2017)