Sport8 løp 5 (03.09.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kureåsen
Arrangør: OK Moss
Land: Norge
Distanse: 3.31 km
Tid: 29:11
Dette løpet startet fint, og endte fint, men i midten ble det rotete!
Post 5: Jeg burde definitivt ha dratt tilbake ut på jordet, det hadde jeg spart tid på istedenfor å lese meg inn på høydekurvene til venstre. Den største feilen skjedde da jeg løp og trodde jeg hadde truffet den utydelige stien som førte inn til posten, men så traff jeg den store stien istedenfor.
Post 6: Dette var et skikkelig dårlig utført strekk. Var så sur pga den forrige bommen så jeg bare løp på, noe som egentlig burde ha gjort sikrere fordi jeg traff den kollen med et stort stup. Da jeg da løp ned forsto jeg ingenting, det begynte å komme flere som skulle til samme post som havnet i samme fellen. Til slutt begynte hjernen min å fungere og tenkte logisk.
Post 8: Her skjedde det som skjedde sist løp, jeg hadde ingen kurs ut av posten, og fikk betale skikkelig for det!
Post 9: Da jeg løp over det hogstfeltet, snudde jeg meg og så Bendik og Eirik bak meg. Jeg ga litt ekstra til de siste postene.

Nå skal jeg virkelig skjerpe meg, til helga får jeg to sjanser på meg for å klare å holde meg rolig og ikke bli for ivrig!
Skjul kommentarer (2)
Bendik E. : Bra løpt på start og begynnelse, men, som sagt, du rotet det litt til halvveis ut i løypa. Du hadde nok slått meg hvis du ikke hadde bommet så mye som du gjorde, siden jeg bommet så mye på slutten av løypa. Lykke til, til helga, og får håpe det ikke blir de altfor store bommene! Da slår du dem nok;)
Niels Christian Hellerud : Takk! Jeg var godt fornøyd med starten, men jeg må klare å holde meg rolig og ikke bli for ivrig! Noe jeg må lære av deg er å være stabil hele løypa!
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Sport8 løp 5 (03.09.2014)