Fjelldilten (06.09.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Austlid
Arrangør: Lillehammer OK
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 5.37 km
Tid: 36:14
Vanskelig terreng etter min mening.

Post 1: Jeg startet litt fint med å treffe den lille vannpytten. I slikt terreng var det en del busker og vindfall som gjorde at man kom ut av kursen fordi det nesten ikke var mulig å løpe gjennom dem. Det som ofte skjer da med meg er at jeg overdriver med å prøve å komme meg inn igjen, traff altfor langt ned.
Post 2: Var på god vei, køla det til ved at jeg rett og slett trodde jeg var på en myr, da jeg var på et lite åpent område. Ble tatt igjen av en fyr fra Ringsaker.
Post 3: Prøvde å riste av meg han som tok meg igjen, noe som resulterte til en dårlig kurs. Jeg visste heldigvis alltid hvor jeg var.
Post 4: Jeg begynte å bli ukonsentrert og leste feil av myrene. Jeg forsto godt hvor jeg var da jeg traff vannpytten og vanngropa, men da så jeg en post litt lenger nede i søkket, noe som kunne vært min egen post og løp ned til den. Hadde jeg fortsatte rett fram hadde jeg ristet av meg Ringsaker fyren med en gang, men han var ca. 50 m bak i myra da jeg stemplet og snudde meg.
Post 5: Fornøyd med veivalget, det så meget dårlig ut å bare gunne på pga vindfall og store busker osv, men fikk litt dårlig retning da jeg så de husene og skulle rett opp.
Post 6: Jeg begynte å løpe til syvende posten, orienterte meg fort da jeg så på postbeskrivelsen om syvende posten lå på skrenten eller i det lille søkket.
Post 8: Nølte en del.
Post 10: Burde heller ha løpt ned til traktorslepene, men de var ikke så tydelige som jeg trodde da jeg traff den rett før posten.
Post 11: Ville ikke løpe gjennom den stygge skogen, løp rundt med et sikkert veivalg istedenfor.

For mye bom og surring idag. Kom på en første plass noe jeg er fornøyd med. Hva som skjedde med ham fra Ringsaker vet jeg ikke. Jeg var heldigvis ikke alene som hadde bommet tydeligvis. Farten var god!
Skjul kommentarer (2)
Håkon RB: Kult at du blir med på løp i uvant terreng. God trening! Hovedløpet gikk her i 2012, og vi hadde flere lignende strekk. Husker det som ganske diffust, og det var veldig mye bomming, spesielt i området rundt 1 og 2 posten din. Viktig å tvinge seg til å bruke kompasset, selv om busker og vindfall lett kan få deg ut av retning. Du har fikset det bra på flere poster :)
Niels : Takk! Akkurat det du sa om at man måtte tvinge seg til å bruke kompasset tenkte jeg på før start, men klarte jo ikke å gjennomføre det! :)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Fjelldilten (06.09.2014)