Lillehammersprinten (07.09.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Norsk Vegmuseum
Arrangør: Lillehammer OK
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 1.88 km
Tid: 10:24
Veldig morsom sprint! De rosa firkantene er biler vegmuseumet har på utstilling.

Post 1: Burde heller ha løpt bortover stien, men det var en veldig mørk skog, altså så var det ikke så lett å se postene fra avstand.
Post 2: Nølte litt.
Post 5: Skogen her var full av store og små steiner, så det var omtrent umulig å få opp farten ordentlig. Til denne posten skrapte jeg opp benet da jeg tryna.
Post 7: Som sagt var skogen skikkelig dritt. Jeg prøvde å unngå den så mye som mulig. Jeg tror uansett at det jeg gjorde var det beste veivalget.
Post 8: Her gikk det litt for fort til at jeg kunne lese kartet og postbeskrivelsen på veien til posten. Løp da litt forbi posten fordi jeg trodde jeg skulle til 53, imens jeg var jo på den riktige, altså 46.
Post 9: Jeg hadde allerede koden i hodet, pluss at jeg så posten da jeg surret lite gran til åtteren, så til denne posten så jeg ikke på kartet en eneste gang. :D
Post 11: Veldig usikker på om veivalget mitt lønte seg. Burde jeg ha løpt til venstre? Eller burde jeg ha løpt over broen og fortsatt mellom gjerdene? Eller var mitt veivalg det mest lønnsomme?
Post 14: Som sagt flere ganger, ville jeg unngå skogen. Kunne kanskje ha kuttet litt mer enn å bare løpe rett ned.

Kom på første plass i dag også. Fornøyd med løpet! Spesielt gøy med alle de gamle bilene som var merket på kartet.

Skjul kommentarer (2)
Kjetil: Ser virkelig ut som om du har fått tak på sprintløpingen din! Om skogen er dårlig løpbar, lønner det seg sjelden å kutte mye fordi det går så veldig mye fortere på sti/vei. Så jeg tviler på at du har tapt særlig tid på taktikken din.

Når det gjelder veivalget til 11.post er det vanskelig å si hva som er raskest. Det er kanskje noen meter kortere å løpe mellom gjerdene til høyre (unngår å løpe over streken 2 ganger), men det er også noe mer skog. Sannsynligvis skiller det ikke så mange sekunder og da kan det være vel så vijtig å ta veivalgsbeslutningen raskt.
Niels : Takk! Ut av tieren hadde jeg ikke bestemt meg for hva jeg skulle gjøre, jeg nølte en del før jeg bare løp på. Tok ikke en veldig rask beslutning altså, så da hadde det kanskje lønnt seg med de færre meterne.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Lillehammersprinten (07.09.2014)