Hallandspremieren mellom (13.03.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Nyårsåsen
Arrangør: Laholms IF OK
Land: Sverige
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.5 km
Tid: 32:53
Jeg følte meg litt tung i bena før start, men tror ikke det hemmet så mye som bommen på åttende gjorde. Startet litt ukonsentrert til første og andre. Skjerpet meg til tredje, og det gikk så og si greit (med unntak av noen kroker og litt dårlige veivalg/trasévalg) helt frem til åttende hvor jeg ikke hadde noe kontroll. La kompasset på kartet og løp på. Det store søkket var lett å se, jeg stoppet opp litt og tenkte "jeg har jo ingen kontroll, nå må jeg ta det litt roligere her". Begynte å se rundt meg på det flate område, men igjen mistet jeg hodet og lette litt vilt rundt meg. Egentlig en ganske lett post. Postplukken gikk bra og hadde god fart innover mot mål.
I dag greide jeg å skjerpe meg litt etter de to første ukonsentrerte strekkene i starten, altså noe jeg gjorde bedre enn i går :). Men fortsatt fikk jeg igjen en storbom...
Skjul kommentarer (1)
kjetil: En god lærdom fra dette løpet er: Når du vet at du bommer, stå stille med begge føtter i bakken, les kartet og kompasset. Hadde du gjort det i dette tilfellet (8.post) så hadde du sannsynligvis funnet ut at det er smart å løpe østover. Da hadde du sannsynligvis lest deg inn på det gule, eller i verste fall på veien. Tidstapet ditt hadde blitt maks 1 1/2 min.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Hallandspremieren mellom (13.03.2015) Hallandspremieren mellom (13.03.2015)