HDNC #7 Akselås (05.02.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Akselås
Arrangør: HSK
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 9.59 km
Tid: 71:04
Re-opening av kartarkivet :)
Morsomme langstrekk, valgte å løpe med 1:15000 (dette er 1:10000) for å ha bedre oversikt. Fornøyd med trasevalg og veivalg på de fleste strekkene (litt usikker på om jeg gjorde det beste til 5), men jeg tapte en del tid inn i noen poster (1,2 og 7).
Ellers så hadde jeg to kjipe bommer, hvor jeg begge gangene løp til en post som var på herreløypa (3 og 9). Begge gangene stempla jeg på posten, og deretter sjekket koden. Så jeg vet at jeg tapte sånn ca. 3.30 til sammen.
Til syvende var jeg sløv med kursen og kom altfor langt til høyre. Jeg ville egentlig mellom stupene ved den lille kollen. Skjønte det fort da jeg kom til myra og løp ganske greit derfra og til posten. Hadde veldig dårlig kurs ut av syvende også, dro for langt til høyre igjen.
Veldig gøy med en så fin langdistanse i et så fint terreng!
Skjul kommentarer (4)
Kjetil: Herlig å lese analysen, din Niels! Ser ut som et greit teknisk løp som beviser de stegene du har tatt fysisk den siste tiden. Selv med feilene du gjør henger du bra med. Du må som du selv skriver jobbe med kursen. Feilene du gjør kunne nok vært unngått om du hadde vært ennå mer beinhard med kompasset. Få inn rutine med å sjekke kompasset ofte, gjerne hvert 10 sek. Øver du på dette, vil det etterhvert bli automatisere. Litt nysgjerrig: hva gjorde at du vek nesten 90 grader på kursen inn mot 3.post?? Så du andre løpere der nede. Du ligger jo så fint på kursen din og det er jo helt irrasjonelt å plutselig dreie så mye vekk fra linjen?
Til 5. tror jeg det er noe raskere å holde seg nærmere streken.
Alt i alt veldig mye positivt i dette løpet ????
Niels Christian Hellerud : Takk for kommentar! Må nok innrømme at jeg så en løper ut av posten. Dermed dumt av meg å ta det for gitt at det skulle være min post. Alt i alt veldig mye positivt, ja.
Marius Aurebekk: Herlig med flere 00-ere på kartarkivet :)
Styrkemannen: Herlig orientering, men litt skuffet at det ike var oppmøte på styrketreningen i dag.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
HDNC #7 Akselås (05.02.2016) HDNC #7 Akselås (05.02.2016)