Kattegattnatt (10.03.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skummeslöv-Svarvareskogen
Arrangør: Laholms IF OK
Land: Sverige
Disiplin: Natt
Distanse: 7.21 km
Tid: 44:38
Sesongstarten!
Jeg forventet et ganske flatt, og lett løpbart terreng. Det var ganske flatt, men ikke så bra løpbart som det jeg hadde trodd. Starter ganske sikkert til 1. post, og kommer riktig ut av sommerfuglen. Slurver det dermed til, til både 2. og 3. post. På 2. post var jeg litt sløv på selve strekket, og inn i ringen. På 3. post halvveis kortsluttet jeg inn i posten, jeg visste at jeg var i nærheten, men fant ikke posten Løp litt fram og tilbake på stien før jeg skjerpet meg og fant posten.
Etter det hadde jeg en god periode, før 10. posten. Jeg startet ut av posten ganske greit, rettet mot stien, men så ble jeg mer og mer dratt mot stien slik at jeg løp litt tilbake. Da jeg traff den og begynte å løpe, skjønte jeg hvor tidlig jeg hadde truffet stien. Da jeg skulle løpe inn mot posten tok jeg av litt sent, men jeg traff en annen post. Løp mot den og sjekket koden før jeg konkluderte med at jeg måtte nordover (det var veldig mange falne trær der). Etter det orienterte jeg ganske bra, men det skal sies at den Ikea maten jeg spiste på vei nedover, ikke var bra for magen å løpe på, så jeg kjente det på slutten. Ganske godt fornøyd, i og med dette er et ganske uvant terreng og i tillegg da på natta.
Skjul kommentarer (3)
Daniel Hubmann : Spaß so eine tolle junge orienteer zu folgen. Ich sehe, dass Sie in diesem Winter , dass gute Fortschritte haben ! Super
Thierry G: Oui oui baguette Pariiiiiiis
Wtf: Hvem er daniel og hvem er thierry?
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Kattegattnatt (10.03.2016) Kattegattnatt (10.03.2016)