Østfoldsprinten 3 (17.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skogbrynet
Arrangør: Sarpsborg OL
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.35 km
Tid: 20:12
Stresset litt ut av start og slet med å finne et veivalg, tror jeg tok det beste, men tok kanskje av litt for tidlig inn mot skogen. Det var skikkelig mye hogst der.
Løp deretter bra til 2. post, men til 3. post ble det litt dårlig, leste ikke kart og bare løp på. Løp derfor rett forbi inngangen, og måtte løpe helt rundt.
Er usikker på om jeg tok feil veivalg til 4. post, veldig dårlig framkommelighet opp til stien. Holdt på å løpe forbi posten i tillegg.
Selv vet jeg ærlig talt ikke hva jeg tenkte til 5. post. Merket på en eller annen måte ikke at jeg løp over veien og bare fortsatte. Måtte snu og løpe tilbake igjen. Inn mot posten var jeg sikker på at den skulle ligge i ett søkk. Løp bort til søkket men fant ingen post. Ble utrolig stressa og surra rundt der til jeg til slutt leste en viss ting kalt postbeskrivelse, viser seg å være ganske nyttig til tider. Skal ikke skylde på det, men steinen var vel litt dårlig sentrert i ringen (sitat Bendik), men jeg var visst den eneste som hadde det problemet. Klart dårligste strekktid :D
Løp det jeg hadde til mål, fikk bare en sving til 7. post og litt nøling her og der, ellers greit.
Var vel innmari ukonsentrert idag. Får virkelig skjerpe meg nå.
Skjul kommentarer (2)
Bendik: Det står i postbeskrivelsen at det er en stein, kanskje lurt å ta en liten titt på den;)
Niels: kunne nok spart litt tid på det ja
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Østfoldsprinten 3 (17.05.2016) Østfoldsprinten 3 (17.05.2016)