HDNC #8 Prestebakke (29.02.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Prestebakke
Arrangør: HSK
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 7.02 km
Tid: 63:27
En fin og ganske krevende nattløype. Hadde litt for lite fokus på retning, og mer på å løpe der det var fint.
Gjorde noen mindre feil, litt dårlige veivalg/trasevalg og en del nøling til 2,4,6,8,11 og 16. Til 2. posten hang jeg bare ikke helt med på kartet før jeg traff stiene. 4 så skummel ut, så jeg var veldig forsiktig i skrålia. Til 6. post hadde jeg dårlig retning ut av posten og endte opp med å løpe litt i sikk-sakk. Inn i ringen på 8. posten hang jeg bare ikke helt med. Til 11 var jeg rett ved, men hode kokte, så jeg bare gikk litt rundt til jeg fant posten. Holdt på å gjøre en 180 graders feil ut av posten også, så hodet var ikke på plass der. Til 16 burde jeg prøvd å runde det grønne litt mer, slik jeg prøvde på til 12.
Veivalget mitt til 5. post tror jeg ikke er så verst, men måten jeg løp innover mot ringen var dårlig, tapte nok litt tid her.
Ellers ser man jo lett at den største bommen var ved 12. post. Jeg var ikke helt sikker da jeg løp over den gule stripa og inn mot skogen, så jeg tok det rolig innover. Da jeg trodde jeg hadde kommet et stykke snudde jeg for å ta en ny kurs, da merket jeg at jeg ikke hadde kommet langt i det hele tatt. Tok ny kurs og jogget rolig inn mot posten. Løp ganske bra på de siste postene (unntagen da 16. posten).
Morsom løype, men jeg hang ikke helt med i kveld.
Vis kommentarer (0)
 
HDNC #8 Prestebakke (29.02.2016) HDNC #8 Prestebakke (29.02.2016)