JK Mellom/Lang (25.03.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Wass
Land: Storbritannia
Disiplin: Mellom/Lang
Distanse: 6.1 km
Tid: 53:15
Et ganske stygt terreng. Ille til tider. Dette er ikke mitt kart, jeg var en av de som fikk tydelige stier, steiner, skrenter osv.
Startet løpet med å få en bitte liten nølende sving inn mot første post. Dro deretter for langt ut til at det lønte seg til 2. post. Satt meg litt fast i bekken til 4. post.
I ringen til 5. post var kartet litt rart og jeg ble stående og nøle en liten stund. Fikk også en liten sving til 8. Til 11. post fikk jeg en nølende inngang, det var masse steiner i området.
Fikk deretter en ganske god periode før 15. posten hvor jeg gjorde litt av det samme som til 11. posten, bare denne gangen ganske verre.
Vet ikke om jeg gjorde det beste til 16. post, burde nok ha tatt høyre rundt grønten enn venstre. Begynte å bli veldig sliten, tok til og med feil vei i et stikryss til 17. Løp til feil post til 19 først. Ga det lille jeg hadde igjen mot mål.
Hadde ingen store tidstap idag. Bare mange, mange små. Løper nok ikke like fort som de beste i slikt terreng heller. Idag hadde jeg heldigvis sekundene på min side :P
Vis kommentarer (0)
 
JK Mellom/Lang (25.03.2016) JK Mellom/Lang (25.03.2016)