Nattsvermeren (07.04.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skogsstrand
Arrangør: Fredrikstad SK
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 5.25 km
Tid: 34:25
Natt-fellestart uten gafling, moro det.
Post 1: Bendik starta over jordet i et bra tempo, oppover stien til første la jeg meg bare på rygg. Vi valgte derimot ganske ulike traseer inn mot posten. Jeg valgte å heller safe litt ned til myrene, men han fikk en bitte liten luke.
Post 2: Ganske bra, løp ikke så altfor fort her, prøvde å ha god kontroll :P
Post 3: Var på god retning ned mot veien, skulle løpe mer nedover ved skrenten, men plutselig satte jeg fast foten. Fikk skikkelig vondt og hinka nedover. Det gikk fort over, så jeg fikk ikke noe problem med å hente inn de andre på stien. Jeg valgte også å løpe lenger på slepet enn det gruppa gjorde.
Post 5: Planen var egentlig å løpe mer på traktorslepene, men når det var like dårlig løpbarhet på dem, som i skogen, droppa jeg det.
Inn mot posten hadde jeg ganske god kontroll, men når jeg plutselig traff en myr, trodde jeg at jeg var på den posten skulle ligge på, og fikk en grei bom.
Post 6: Havna litt bak Bendik og Mats. Løp etter lysene deres istedenfor å ta en god kikk på kartet. Vi løp på en sti som ikke sto på kartet, imens vi trodde at det var den utydelige stien. Når vi traff 2. post skjønte vi det. Bendik og Mats dro lenger opp, og fikk en bom, imens jeg snek meg unna og traff plutselig Eirik inn i posten.
Post 7: Vi stresset ganske ut av posten og tok et ganske dårlig veivalg.
Post 8: Løp ganske bra, men nølte veldig inn i posten da jeg traff en liten kraftlinje som ikke sto på kartet, men skjønte det fort.

Merket at jeg hadde fått en luke på Eirik, og kunne løpe kontrollert inn mot mål.
Vis kommentarer (0)
 
Nattsvermeren (07.04.2016) Nattsvermeren (07.04.2016)