Tiomila Ungdomskavlen (15.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Lugnet
Arrangør: Mange svenske klubber
Land: Sverige
Disiplin: Stafett
Etappe: 4 (siste)
Fikk være ankermann på 1. laget til Halden. Haakon, Marielusie og Hedda løp alle sammen veldig bra, og jeg ble sendt ut av Hedda på 15. plass. Dessverre stoppet GPS'en min etter 2 km, så jeg brukte paint denne gangen :)

Fikk god tid til å lese 1. strekket opp bakken til startpost.
Postene i starten var absolutt ikke vanskelige, og jeg plukket de fint. Hadde ikke verdens høyeste fart, tok det litt rolig i starten for å komme ordentlig inn på kartet.
Fortsatte å plukke postene lett, og plutselig på 6. post så jeg en Nydalen drakt, var sikker på at det var 1. laget, men kan hende det ikke var det. Da jeg stemplet på posten så jeg også Asker rett bak meg, som løp ikke langt ut før meg.
Dessverre valgte jeg det dårligste veivalget til 7. post, burde definitivt tatt høyre rundt på vei, stien var kjempe sølete, men det var inn i posten hvor katastrofen fant sted. Fulgte ett tråkk som tok av stien veldig tidlig, fulgte det litt før jeg konkluderte med at jeg var i feil retning. Løp av tråkket og løp litt fram, da jeg ikke fant noen post begynte hode mitt å koke. Jeg begynte å løpe rundt og rundt, før jeg traff veien og stikrysset, og løp tilbake mot posten. Møtte på flere løpere på vei tilbake (ikke stol 100% på det jeg tegna som bommen min, vet jo egentlig ikke hvordan jeg løp, men det er litt av hva jeg tror skjedde).
Etter det løp jeg veldig stresset og rotete, misset en sti på vei til 9. post. Løp mye sammen med en annen fyr.
På posten på toppen av hoppbakken så jeg Asker 2 ikke langt bak meg, og jeg nektet å la laget mitt bli slått av et 2. lag, så jeg ga mye derfra og inn.
Absolutt skuffet over egen innsats. Klarte heldigvis å løpe opp 1 plass. Jeg er sikker på at topp 10 var innen rekkevidde, kanskje til og med topp 5. Har lært veldig mye av dette, jeg var ikke rolig nok og begynte å stresse, det var jo ingen vanskelig post. Jaja, 14. plass er absolutt ikke dårlig, ikke i det hele tatt.
Vis kommentarer (3)
 
Tiomila Ungdomskavlen (15.05.2016) Tiomila Ungdomskavlen (15.05.2016)