Tiomila Herrkavlen (15.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Lugnet
Arrangør: Mange svenske klubber
Land: Sverige
Disiplin: Stafett
Etappe: 3
Distanse: 14.66 km
Tid: 94:32
3. etappe for Haldens 4. lag. Dårlig oppvarming, var mer opptatt av storskjermen.
Post 1: Fikk aldri bestemt meg helt for et veivalg, så jeg tok det som var nærmest streken. Når jeg skulle opp ved skogsslepene, turte jeg ikke å løpe rett på kurs, og bare fortsatte på et av slepene, endte opp med å dra tilbake fra streken. Nølte veldig inn i posten men traff den fint.
Post 2: Et ganske bra gjennomført strekk, tror jeg tok et bra veivalg, men høyre var kanskje bedre. Merket på veien da jeg prøvde å akselerere at magen ikke var helt på lag, tenkte at jeg ikke skulle gi altfor mye da, for at det ikke skulle forverre seg.
Post 3: Veldig usikker og fikk en sving.
Post 4: Fulgte kun ett tråkk uten å selv ha noen kontroll. Endte opp på feil post, men skjønte det.
Post 5: Hadde fått planlagt strekket på forhånd, så jeg var klar. Men da jeg hadde løpt over myra ved det grønne partiet, skjedde det noe med hodet mitt. Jeg begynte å orientere 180 grader feil!!! Burde skjønt det med en gang siden det ikke var noen li med masse skrenter på ned til veien. Skjønte det da jeg hadde kommet ett godt stykke, og måtte løpe den utrolig tunge veien tilbake igjen. Droppet det egentlige veivalget med å kutte istedenfor helt rundt på vei, var potte sur. Fikk igjen kjenne på magen da jeg kom ut på veien. Denne gangen var det litt verre.
Etter det gikk det egentlig ganske bra. Løp litt roligere og mer kontrollert. Tror veivalget til 10. post var bra.
Igjen en etappe som jeg ikke kan si meg fornøyd med. Ikke akkurat noen bra helg. Hadde ikke godt nok fokus, men fikk skjerpa meg etter noen bommer. God erfaring.
Vis kommentarer (0)
 
Tiomila Herrkavlen (15.05.2016) Tiomila Herrkavlen (15.05.2016)