Unionsmatchen (27.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Tangenåsen
Arrangør: Fossum IF
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 3.94 km
Tid: 28:18
Var ganske nervøs før start. Har gjort 3 dårlige løp på 3 mulige Unionsmatcher de siste 3 årene. Ville ikke legge denne i rekka. Hadde hørt at det skulle bli vanskelig uti der før start.
Post 1: Inntok en defensiv stilling i hodet. Ble vel for defensiv, og klarte dermed å få en skikkelig sving inn i posten. Det hadde jeg ikke råd til.
Post 2: Hevet farten litt, men fortsatt ikke for fullt. Ble stående en stund på steinen før posten, før jeg til slutt løp oppover. Så faktisk ikke at det var to steiner før etter løpet.
Post 3: Posten så litt skummel ut, så jeg skulle ha kontroll. Tok den fint, løp fortsatt litt defensivt.
Post 4: Slapp meg mer løs og tok den bra.
Post 5: Trodde jeg lå for mye til høyre for streken, så jeg trodde jeg løp mer venstre inn mot ringen, plutselig var jeg på toppen. Ble stående litt før jeg snudde. Ikke all verdens av fart oppover lia heller.
Post 6: Kjørte sikkert rundt. Muligens litt for sikkert. Tok av stien tidligere enn det jeg trodde og fikk litt retningsproblemer.
Post 7: Løp på, fant en ganske grei trase gjennom hogstfeltet.
Post 8: Litt dårlig trase.
Post 9: Løp feil retning ut av posten, bare rett mot stien. Synes jeg tapte overraskende mye, var nok også noe på løpsfart.
Post 10: Løp på, men taper forsatt merkverdig med tid.
Var først litt skuffet. Følte at jeg hadde vært for defensiv og gjort litt for mange småfeil, men tiden holdt til sølv, noe som jeg absolutt er fornøyd med :D
Vis kommentarer (0)
 
Unionsmatchen (27.05.2016) Unionsmatchen (27.05.2016)