Midtsommerløpet (11.06.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Myhreskogen
Arrangør: Stokke IL
Land: Norge
Disiplin: Lang mellomdistanse
Distanse: 5.38 km
Tid: 38:39
Har også løpt i dette terrenget tidligere, vil ikke si at jeg hadde like mye fordel på dette løpet.
Startet løpet bra med grei fart og god orientering. Til 3. post mistet jeg litt kontroll og måtte stoppe noen steder. Havnet noe på etterskudd.
Stresset litt ut av 5. post, ville runde litt, men rundet ikke helt mot posten etter stien. Havnet på kollen bak, sto stille litt før jeg så posten.
Bestemte meg for å løpe rundt til 7. post, men gjennomførte ikke så bra. Da jeg skulle løpe rundt husene og bort til den store stien, da jeg traff den store stien trodde jeg at jeg var på den lille stien og fortsatte helt ned til jordet. Bestemte meg for å løpe ekstra fort på stien til posten, misset posten og fortsatte rett fram. En N-nivå post...
Løpet ble ganske preget av denne surringa, så jeg løp ganske offensivt uten noe mye til plan.
Til 12. post visste jeg hvor jeg løp over stien. Men en skrent som ikke sto på kartet forvirret meg, og dro meg ut av kurs. På toppen måtte jeg stoppe opp før jeg konkluderte med at jeg måtte være til venstre for den.
Til 13. post så jeg ikke rundt veivalget, igjen nøling inn mot posten og litt dårlig posttakning generelt.
Greit til 14. post, men tapte nok litt tid på løpsfart på veien. Igjen veldig nøling inn mot posten, trodde jeg skulle være på posten da jeg sto ved en skrent tidligere i søkket, sto stille en liten stund før jeg løp til posten.
Til 15. post begynte jeg å følge ett tråkk rett inn i det grønne, før jeg løp ut av det og lagde mitt eget tråkk :P
Kanskje rundt hadde vært bedre til 17. post? Havnet litt for langt ned for posten.
Dårlig kurs inn mot 18. post.
Løp det jeg hadde derfra og inn. Var ganske misfornøyd da jeg kom i mål, men det var ikke et helt forferdelig løp. Men det er fremdeles mye tid jeg må få luket bort.
Vis kommentarer (0)
 
Midtsommerløpet (11.06.2016) Midtsommerløpet (11.06.2016)