O-festivalen lang (24.06.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Rudskogen
Arrangør: Sarpsborg OL
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 7.44 km
Tid: 58:09
Huff huff, dette gikk ikke så bra. Mistet kartet på samlingsplass, så jeg måtte tegne inn egen løype på et annet kart. Får se om jeg gidder å endre det senere når jeg kan få stjålet et kart.
Post 1: Åpnet hardt opp veien til startpost, men jeg sjekket ikke kursen og holdt på å løpe 180 grader ut feil retning. Gjorde heldigvis ikke det. Traff for langt til høyre og måtte stoppe opp før jeg så posten til venstre for meg.
Post 2: Skulle prøve å utnytte de hvite flekkene så mye jeg kunne. Fant nå ut at terrenget var dritt. Løp der det passet meg og ikke kompasset. Skjerpet meg etter hvert og prøvde å få opp et tempo, men beina ville ikke.
Post 3: Ganske bra i starten, men blir ufokusert mot slutten av strekket og gjør en tåpelig paralellfeil.
Post 4: Faktisk ganske bra! Men altfor sakte.
Post 5: Dro for langt opp, sjekket ikke kursen godt nok. Fant en ganske fin trase over hogstfeltet.
Post 6: Godt med drikke, kviknet litt til. Fikk en liten sving inn i posten.
Post 7: Ingen kurs ut av posten, men ellers bra.
Post 8: Bra, men burde holdt meg nærmere streken i starten av strekket.
Post 9: Jeeeeeez. Planla å løpe ganske nærme streken, men unnvike de grønne feltene. Det funka jo fett. Løper ikke helt som jeg ville i starten av strekket, så jeg endrer planen til å runde litt istedenfor. Får aldri tak i kartet og har null kontroll. Når jeg treffer den myra der hvor sporet knekker får jeg det for meg at jeg er på den store myra rett ved streken. Bryr meg ikke om at jeg krysser en sti og drar bare lengre og lengre mot høyre før jeg plutselig treffer en myr. Stopper opp og skjønner ingenting. Løper litt videre og treffer stien. Antar at jeg er på god retning og løper litt inn i skogen. Der er det en bekk jeg ikke får til å stemme. Står stille og bretter ut hele kartet, da forstår jeg hvor jeg er og bare jogger bortover stien.
Resten av postene gikk bra, men jeg bare jogget resten av løypa og sparte meg heller til morgendagen. Idag løp jeg sakte og orienterte ræva. Brukte nesten ikke kompasset... Jaja, shit happens
Vis kommentarer (0)
 
O-festivalen lang (24.06.2016) O-festivalen lang (24.06.2016)