SOW 2016 dag 2 (17.07.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: God da Staz
Arrangør: Swiss Orienteering
Land: Sveits
Disiplin: Tung tung mellom
Distanse: 4.38 km
Tid: 34:40
Var litt revansjesugen etter gårdsdagen, følte jeg kunne bedre enn det.
Post 1: Åpnet hardt opp bakken til startpost (noe jeg angret sterkt på senere) og la meg på kurs i lia. Mulig det er bedre å suse nedover veien og opp mot posten. Men jeg slapp høydemeter.
Post 2: Braaa
Post 3: Planen var opp til veien og ned mot posten. Det endte med nesten opp til veien og så mot posten. Det gikk sykt sakte oppover bakken. Jeg var nesten tom allerede. Da jeg så den store kollen synes jeg at det så ut som om jeg var nærmere venstresiden av den enn høyre siden, så jeg ombestemte meg og dro rett på. Fysj så dum jeg var. Det var noe skikkelig dritt med bratte bakker og mye kjip nedhogst. Traff posten bra, men jeg burde ha løpt rett ut til den store stien, ikke slik jeg gjorde. Egentlig burde jeg dratt helt ned og så opp igjen, man får bakker uansett hvilken vei man tar.
Post 4: Stressbom, løp til noen steiner lenger nede, men så posten da jeg snudde meg.
Post 5-6: Gi litt ekstra nå Niels.
Post 7: Helt dævv. Burde tatt sti venstre. Det synes ikke på dette kartet, men det var et åpent område dit jeg løp til. Der var det en post. Litt typisk meg å dra til den første posten jeg ser selv når jeg egentlig har kontroll.
Post 8-Mål: Dævv, nøling, stopping, litt dårlig kursløpning noen steder, litt dårlig kartkontakt noen steder, dårlig flyt.
En veldig dårlig fysisk dag. Var skikkelig sliten, og orienteringen ble påvirket av dette.
Vis kommentarer (0)
 
SOW 2016 dag 2 (17.07.2016) SOW 2016 dag 2 (17.07.2016)