SOW 2016 dag 3 (18.07.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Diavolezza
Arrangør: Swiss Orienteering
Land: Sveits
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 7.06 km
Tid: 60:45
IGJEN revansjesugen. Hadde en litt klarere plan fysisk, roligere i starten og så maxe mot slutten. Idag gjaldt trase mye.
Post 1-2: Starter bra og treffer de to første bra uten å pushe fysisk. Alltid deilig det.
Post 3: Hadde god kontroll før jeg løp opp mot en post som lå så fint i lia. Ikke min som vanlig og måtte ta en kjip tur ned igjen.
Post 4: Uten å se nøye etter løp jeg bare rett på. Det var helt forferdelig med masse store steiner som jeg slet med å løpe over. Som den pingla jeg er taper jeg mye i bratt nedover og steinete områder.
Burde løpt ned og så fulgt høyde inn mot posten, der ser det fint ut.
Post 5: Slet med å se hva som var hva og løp for langt oppover i lia. Da jeg begynte å løpe ned igjen måtte jeg stoppe opp på en kolle og se meg litt rundt. Så posten lenger nede. Nå skjønte jeg at alt som var lysegult=stein, så det var bare å prøve å holde seg unna.
Post 6: Ikke snakk om at jeg løper over den kollen, tenkte jeg høyt. Rundet den fint men fikk aldri tak i kartet på den andre siden. Løp for langt til venstre før jeg skjønte hvor jeg var ved å se på kollen på den andre siden av dalen.
Post 7: Bra og lætt.
Post 8: Veivalget ble påvirket av at jeg ville løpe på vanlig gult så mye som mulig. Tok meg vann på vannstasjon og planla 10. strekket nøye. Litt for nøye. Ble så opptatt av 10. strekket at jeg glemte 9. strekket!!!
Post 10: Gikk bra ellers da.
Post 11: Bra! Suste opp bakken i den grad jeg klarer å suse opp bakker.
12: Ikke akkurat så mye futt i bena. Begynte å tenke på en deilig hviledag i Milano. Litt overrasket over at jeg fikk nest beste strekk på dette strekket, men 10. beste strekk på 11. strekket...
Post 13: Bra.
Post 14: Burde dratt opp ut av posten, mye stein i mitt valg.
Post 14-mål: ren løping.
Var overrasket over å være disket da jeg kom i mål. Men da de sa at jeg ikke hadde vært på 9. posten, skjønte jeg det jo. Ble egentlig ikke så sur. Er jo selvfølgelig dårlig av meg, men jeg hadde strøket dette løpet uansett. Hadde nok kommet noe sånt 14.-15. plass, 9-10 min bak. Det fysiske var ikke på topp idag heller, som sagt, deilig med hviledag.
Vis kommentarer (0)
 
SOW 2016 dag 3 (18.07.2016) SOW 2016 dag 3 (18.07.2016)