SOW 2016 dag 4 (20.07.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Maloja
Arrangør: Swiss Orienteering
Land: Sveits
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.86 km
Tid: 40:48
Etter hviledagen var jeg klar for et nytt løp, med friske ben og et friskt hode. Sammenlagten hadde jeg gitt helt opp, løp bare nå for enkeltetappenes skyld.
Post 1: Skulle egentlig ta sti rundt venstre, men ombestemte meg og tok myra istedet.
Post 2: Mitt ordentlige første møte med terrenget. Og det var helt forferdelig. Terrenget besto av massevis av små groper dekket av høye planter. Slik at det kunne se fint ut, men så plutselig datt man en halvmeter ned i en grop. Slik de sa på speakeren var det vanskelig å lese kart imens man tok seg fram i terrenget. Derfor ble det en stor sving til 2. post, fordi jeg ikke klarte å finne en bra nok trase og ble dratt for langt opp.
Post 3: Nå som jeg forsto at man burde så mye rundt på sti som mulig, endret jeg planen. Inn mot posten ble jeg veldig usikker. Trodde jeg sto på en nese, slik som posten skulle stå på. Tenkte ikke over om jeg var for langt oppe, trodde heller jeg var for langt nede. Ble stående en stund til jeg så posten nedfor meg.
Post 4: Skikkelig dritt, nå var det nemlig steinete også. Traff posten fint da.
Post 5: Mye detaljer inn mot posten, måtte stoppe opp mye for å være sikker.
Ingenting spesielt skjedde ved post 6-7, annet enn at jeg tok igjen en løpssterk sveitser.
Post 8: Så ikke godt nok på postbeskrivelsen, og trodde posten skulle ligge nedenfor kollen. Men sveitseren visste det og fikk en liten luke.
Post 9: Burde tatt venstre rundt vannet, pluss at jeg tok av stien litt sent.
Post 10: Bra, men satt meg skikkelig fast i noe skikkelig tett skog.
Post 11: Rent løpestrekk, sveitseren lå noen meter foran som jeg så klart måtte ta inn. Tok han da det gikk oppover, men da det skulle gå nedover hadde jeg ikke sjans. Han bare svevde over steinene på stien. Jeg kastet meg litt mer ut enn det jeg vanligvis gjør, men fortsatt tapte jeg mange meter.
Post 12: Jobbet hardt på for å ta innpå.
Post 13: Kom meg forbi.
Post 14: Prøvde å løpe ifra.
Post 15: Overraskende nok løp jeg fra. I oppover bakke.
Post 16: Dødssliten og orienterte dårlig, tok mye mer høydemeter enn det jeg burde.
Post 17: Bra
Post 18: Satt meg litt fast ut til den store stien.

Et ganske bra løp som endte med seier! Mye å takke sveitseren for, ikke så mye teknisk, men hadde ikke turt å slippe meg så mye løs i nedoverbakkene. Heller ikke hadde jeg jobbet så mye for å løpe fort på slutten.
Vis kommentarer (0)
 
SOW 2016 dag 4 (20.07.2016) SOW 2016 dag 4 (20.07.2016)