SOW 2016 dag 5 (annullert) (21.07.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Furtschellas
Arrangør: Swiss Orienteering
Land: Sveits
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.36 km
Tid: 34:57
Gledet meg til et kort løp med lite høydestigning (bare 120 meter :D).
Så for meg at det skulle bli litt som 3. dagen, men med mindre steiner. Det var en lang vei opp til start med mye bakker. Arenaen var nemlig ikke ved mål, men enda lenger nede.
Post 1: Siden dette var ekstremt høyt oppe, ville jeg ikke gi alt til første post. For å ikke dævve tidlig i løpet. Fikk ikke helt koll på hva som var hva av steiner, men løp mot noe som så ut som første posten. Etter å ha tatt en liten runde så jeg posten.
Post 2-7: Vil si at jeg hadde en veldig fin periode her teknisk, med unntak av at jeg ikke leste postbeskrivelsen til 7. post og fikk en liten runde. Terrenget var ekstremt steinete, men bare med mye flere og små steiner enn på 3. dagen. Jeg taper ekstremt mye i nedover bakkene og i steinete områder (igjen). Det var jeg helt klar over da jeg løp også, men jeg ville heller beholde helsa.
Post 8: En liten katastrofe. Hadde en kurs, men jeg fulgte den liksom ikke. Klarte ikke å forstå kartet helt til jeg kom altfor langt ned. Snudde snuta oppover og så posten min. Laaaang vei opp igjen.
Post 9: Skikkelig stressa. Skjønte at dette kom til å bli en vanskelig post, allikevel tok jeg meg ikke tid og fulgte ikke kompasset. Løp bare der det gikk an mellom steinblokkene. Endte opp på en post i en grop. Trodde det var en grop som var lenger opp, og da var det bare å dra rett opp mot posten. Da jeg hadde dratt opp et lite stykk snudde jeg meg til høyre og så posten.
Post 10: Tenkte i hodet at dette skulle bli en enkel post. Fulgte ikke med på kompasset og bare løp på. Kom for langt ned og måtte opp igjen .
Resten gikk bra og jeg prøvde å pushe det lille jeg hadde. Dessverre grunnet dårlig vær ble løpet annullert og vi ble stuck oppe der i 1-2 timer ekstra.
Vis kommentarer (0)
 
SOW 2016 dag 5 (annullert) (21.07.2016) SOW 2016 dag 5 (annullert) (21.07.2016)