Hovedløpet Sprint H16 (05.08.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Konnerud Skole
Arrangør: Konnerud IL
Land: Norge
Distanse: 3.26 km
Tid: 13:34
Hovedløpet sprint! Et av årets større mål. Var ganske rolig før start og visste at det bare var å gjøre en helt vanlig sprint.
Er ikke så mye å si på gjennomføringen. Gjorde gode veivalg og hadde små tekniske tidstap.
Til 4. post var den lille åpningen mellom husene veldig smal, så jeg holdt på å løpe forbi.
Til 13. post var jeg ikke helt med, så jeg holdt på å misse posten. På dette strekket var det kortere å løpe mellom hagene istedenfor helt rundt, men jeg tenkte mer på å holde høy fart over lang tid.
Hørte ingenting om hvordan jeg lå an da jeg kom til passering, bare noen heia rop. Jeg antok at jeg lå ganske høyt oppe i og med jeg startet i øvre halvdel og jeg hadde løpt et bra løp hittil.
Veivalgene på sisterunden var gjennomtenkt på forhånd, så det var egentlig bare å løpe på, men til 19. skjedde løpets "største" feil. Høyre er for det første kortere enn venstre, og da løper man også mer på asfalt. Jeg følte et lavt tempo da jeg løp i det gule. I tillegg hadde jeg ikke lest kartet godt nok, så jeg så ikke at det var stengt inn mot posten, men skjønte det etter å ha løpt litt inn.
Alt i alt en bra sprint hvor tempoet var mitt største tidstap, og det er helt greit. I ettertid kan man jo si at jeg "tapte" seieren til 19. post siden Marius slo meg med 10 sek her, men det blir for dumt. Jeg skal være fornøyd med dette sølvet! :)
Vis kommentarer (0)
 
Hovedløpet Sprint H16 (05.08.2016) Hovedløpet Sprint H16 (05.08.2016)