Night Hawk etappe 1 (11.08.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Linderudkollen
Arrangør: Lillomarka
Land: Norge
Disiplin: natt, stafett
Distanse: 7.71 km
Tid: 57:20
Night Hawk! Gledet meg til å løpe. Startet på nest siste rekke på første etappe blokken, som sto bakerst av alle etappene, hadde altså en jobb å gjøre til startpost. Kjørte på til startpost, men klarte ikke å komme meg forbi så altfor mange lag. Traff heldigvis rett i gaflingsposten min. God kontroll til 2. og 3. post også.
Full heng til 4. post, så ikke på kartet en gang.
Plutselig var jeg alene på 5. post, med noen lys bak meg så klart. Et skikkelig dårlig strekk til 6. post, tviler på at rett over kollen var det beste. Havnet med noen andre løpere på stien som gikk langsetter kollen, men jeg skulle være smart og dra rett ned til veien. Der mistet jeg den gruppa. Så halen på gruppa bortover stien mot 6. post, så jeg forholdt meg til dem innover skogen.
Full heng til 7. post igjen.
Til 8. post tryna jeg og slo venstre kne, så gikk noen meter for å gå meg inn igjen. Kom for langt venstre med noen andre inn mot posten, men forsto det før dem.
Alene for første gang på et helt strekk til 9. post, men mye tråkk.
Masse folk på 9. post gjorde meg lettet, så jeg bare hang meg på til 10. post. Hadde ingen kontroll og stolte på at de voksne hadde all kontroll, men da vi inntok grønt område, forsto jeg at jeg burde ha kontroll selv.
Plutselig havnet jeg med noen løpere som jeg trodde skulle være lenge før meg i mål, stå og se forvirret ut. Hang meg på da en sa at han kontroll.
Litt dårlig inngang inn mot 11. posten, men fornøyd med å treffe riktig gafling :P
Ble dratt litt for langt ned til 12. posten.
Resten gikk bra, ble bare løpt fra ned mot siste post :(
Ikke noen veldig bra gjennomføring, skulle stolt mer på meg selv.
Vis kommentarer (0)
 
Night Hawk etappe 1 (11.08.2016) Night Hawk etappe 1 (11.08.2016)