HDNC #3 Kula-buer/Skårefjell (01.12.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kula-Buer/Skårefjell
Arrangør: HSK
Land: Norge
Disiplin: laaaaaaaang natt
Distanse: 21.01 km
Tid: 184:50
Garmin streiker på pcen, så derfor det har vært lite aktivitet her. Skal prøve å få lagt ut litt kart med loggator gps istedet.
Visste at formen min var rimelig på bånn, men måtte prøve meg i langløypa. Trente lite løping før i uka for å ha fin-fine knær.
Kjente opp bakken til 1. post at det kom til å bli en lang natt, fikk nemlig syre selv med en rooolig start.
Den første delen (fram til 4) gikk ikke så bra. 1. gikk bra, bare nøling inn i posten. Til 2. dro jeg for langt høyre, og kom helt opp på feil høydeparti, men skjønte det veldig fort, så det gjorde ikke så altfor mye skade. Til 3. post ble det en middels katastrofe. Dro altfor langt ned høyre, kom i et område hvor det var skikkelig tett skog. Stolte ikke nok på kartet til at vegetasjonen var riktig, men det er ingen unnskyldning for kursen. Stoppet opp da jeg tenkte at jeg burde være nær, før jeg fortsatte enda lenger ned. Tok meg inn til slutt. Fornøyd med langstrekket til 4, ikke mye å si på gjennomføringen.
I 2. delen gikk det bedre teknisk, men veivalget på langstrekket var nok ikke bra nok. Når jeg først begynte å løpe opp og ned i området ut til veien, taper jeg tid. Dårlig fra veien og inn mot posten også. Vurderte aldri venstre, men vurderte veien helt rundt. Trodde ikke det var bedre. Gikk sakte på veien, kjente det litt i knærne + var relativt sliten "allerede". Post 6 var bra. Til kartbytte gikk det bra bortsett fra at jeg ikke fant traktorslepet med en gang.
Siste del var et forferdelig slit. Ville stoppe og ta noe å drikke på 7. post, men var ikke tålmodig nok til å finne væsken. Sparte baren min ettersom det ikke føltes helt krise ennå, burde nok ha spist den. 8. var et dårlig strekk. Var ganske langt venstre, men så dro jeg høyre istedet for å dra ned og rundt. Tapte nok en del på det. Traff posten bra da. Merket kjøret mot 9, men traff den bra.
10. post ble et kjipt strekk. Det å dra høyre tapte jeg nok på, men orket ikke å løpe mer i terreng. Burde ikke tatt sti inn mot posten, men heller tatt vei. Inn mot posten hadde jeg grei kurs, før jeg bare får blackout og surrer meg helt bort. Var sliten, og bare gikk rundt helt til jeg tok meg inn på kollen og steinen. Klarte ikke å få bra retning tilbake heller. Fornøyd med 11, men hadde jeg vært frisk i bena og i hodet hadde jeg ikke fulgt traktorslepet, men heller dratt mer høyre ut av 10.
Til 12 sto det mellom høyre og venstre. Tok høyre for å ha lite orientering inn mot posten.
Et dårlig løp. Tålte ikke distansen. Men det var skikkelig rått!
Vis kommentarer (0)
 
HDNC #3 Kula-buer/Skårefjell (01.12.2016) HDNC #3 Kula-buer/Skårefjell (01.12.2016)