Tio-testløp (17.04.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kjølasjøen nord
Distanse: 6.06 km
Tid: 46:45
Veldig overrasket med formen, har trøblet for mye med sykdom så var ikke positiv til farten. Det kjentes altså derimot veldig bra. En stund siden forrige nattøkt, men ville ikke være defensiv av den grunn.
Startet veldig bra til 1. post, godt og kontrollert.
Til 2. post var jeg ikke helt sikker på hvor jeg var da jeg kom til toppen av kollen før vannet, men fortsatte på kurs og tok meg inn veldig fort.
Til 3. post gikk mye galt. Startet med en utgangsretning litt mot høyre, men ikke noe forferdelig. Men mistet ganske kontroll midt på strekket og dro opp helt unødvendig på en stor kolle. Skjønte med en gang hvor jeg var da jeg kom til den åpne myren. Retningssvikt. Deretter var det bare å sikte inn mot posten fra myra, men kom for langt til høyre, og traff en myr, trodde jeg var lengre nede og løp opp. Så noen lys lengre nede og løp litt mot dem før jeg tok meg inn på en myr.
Deretter ble det full fart og litt for lite kontroll. Traff postene greit.
På langstrekket tilbake fikk jeg en stor høyrebue, nok en gang retning.
Til 8. løp jeg så nøyaktig som jeg trodde jeg kunne, men kom allikevel en del for langt til høyre.
Avsluttet med en fin bom på 10. post.
Ikke fornøyd med teknikken... På mange av postene kommer jeg for langt til høyre. Kan jeg våge å skylde på kompasset eller er dette en ren mental svikt? Er nok redd det er det siste..
Vis kommentarer (0)
 
Tio-testløp (17.04.2018) Tio-testløp (17.04.2018)