Eikerløpet (10.05.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Dørja-Ormåsen
Arrangør: Eiker OL
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 10.64 km
Tid: 62:46
Kjempefint terreng, men ganske tungt i varmen. Fikk en ganske så dårlig start med bom til 1. post. Jeg hoppet ned skrenten posten hang på, men er utrolig hvor uoppmerksom jeg kan være, fordi istedenfor å se posten fortsatte jeg videre ned til en skrent lenger nede, som ikke sto på kartet. Ble stående en ganske så god stund før jeg snudde opp igjen. Hadde deretter god kontroll mot 2. post, men klarte å få en sving inn i posten. Deretter bra til 3 og 4, men da jeg sto på 4. post trodde jeg at jeg var på 5. post. Noob. Sto stille på posten og bestemte meg for veivalget, men da jeg løp oppover så jeg at jeg måtte faktisk ta en post til. Var klar med veivalget nå da. Fornøyd med 6. post bortsett fra helt inn, mista litt kurs og havna feil. Deretter en veldig bra periode. Til 10. post tror jeg det å runde mer høyre er bedre, var ganske shit over myra midt på strekket, var tyngre enn jeg trodde. Liten sving inn i posten. Deretter en grei periode 11 og 12, litt svingete under streken.
Etter drikkestasjonen før 13. Post, begynte jeg å få vondt i magen, så jeg mistet litt konsentrasjon og havna ganske feil inn i posten. Til 14 kom jeg for langt ned og fikk en god sving inn i posten. Resten av løpet ble påvirka av magen, så klarte ikke å være helt på hele tiden.
Er verken misfornøyd eller fornøyd med løpet, gjør en del feil som helt klart må lukes bort, men jeg har også noen veldig gode perioder med veldig gode strekk.
Vis kommentarer (0)
 
Eikerløpet (10.05.2018) Eikerløpet (10.05.2018)