NM sprint stafett (27.05.2018)
Kategori: Konkurranse
Land: Norge
Disiplin: Sprint stafett
Etappe: 2
Distanse: 4.29 km
Tid: 16:32
Perfekt utgangspunkt etter fantastisk løping av Iliana. Ut som nr 2 bak Raumar, med Nydalen/Elias Jonsson noen sek bak. Dessverre feil veivalg til 1, burde tatt venstre. Hadde ikke så veldig gode bein opp bakken men kjempet da jeg så at dette var den verste stigningen på hele løypa. Tok førsteposten min før jeg så Elias løpe inn en annen vei. Jeg bare fortsatte med mitt og løp helt alene noen poster. Feil veivalg til 3 tror jeg, venstre er kortere. 5. posten min er ikke på dette kartet, posten lå på hushjørnet. Synes det var riktig å løpe helt rundt.
Bestemte meg fort til 10. post, og Elias tok samme veivalg, så jeg jobbet bare med å henge på. Til 11 burde jeg løpt høyre. Forbi ved passering hørte jeg at jeg var nummer 3. Digg å ikke ha blitt passert av noen lag iallefall.
Mulig man skulle løpt venstre til 13, men jeg bare løp på rygg. Deretter bare løping mot mål, hvor jeg kjempet meg inn.
Klarte å holde meg greit innenfor tidsmessig i forhold til teten, så jeg er fornøyd. Har noen veivalgsfeil jeg kunne klart meg uten og beina kjentes litt middels, noe etappeplasseringen (16) gjenspeiler. Må si at gaflingsforskjellen på denne løypen var enorm. Det at jeg hadde kort gafling i starten hjalp meg ekstremt mye, utfallet kunne blitt noe helt annet om jeg hadde fått lang gafling og mistet Elias umiddelbart.
Resten av laget løp veldig bra og vi var i medaljeposisjon lenge, spennende spurtstrid som vi dessverre tapte med to fattige sekunder, men jeg vet at vi allikevel er veldig fornøyde :)
Vis kommentarer (0)
 
NM sprint stafett (27.05.2018)