O-festivalen mellom (24.06.2018)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 2.21 km
Tid: 20:30
Siste dag av o-festivalen. Glæda mæ.
Startet veldig bra til 1. post og traff akkurat som ønsket. Kjente at jeg var ganske sliten etter en del hardøkter denne uken, men var klar for å kjempe. Vurderte sti rundt til 2, men tenkte at jeg skulle runde høyden pent til høyre. Var nok ikke det beste. Da jeg traff ringkanten til post 5, burde jeg løpt mer rett over, ikke rundet.
Jeg kom til det åpne området og skulle bare ned en skrent, skled plutselig og foten satte seg litt fast, datt skikkelig ned og foten endte veldig dumt da jeg landet. Umiddelbar forferdelig smerte. Begynte å stresse og hinket videre. Smerten ga seg ikke og jeg måtte gå/hinke-jogge inn mot 2 og mot 3 og 4. Mot 5 begynte jeg forsiktig å småjogge, ønsket å fullføre. Konsentrasjonen var ikke til stede derimot..
Mot 6 kom jeg litt igang igjen og jogget greit på stien. Bomma inn i posten. Mot 7 tryna jeg igjen og samme fot ble offer... Drit sur og lei Bærumsmarka gikk jeg tilbake mot mål. Orket ikke mer, hadde strøket dette løpet hvis jeg først hadde fått Norgescup poeng uansett.
Nå som jeg har dramatisert hendelsen veldig kan jeg konkludere med at jeg helt klart hadde vunnet hvis det ikke hadde skjedd...... Nå er foten på god bedring, og jeg er nok snart uten smerte. Litt kjipt bare, i tillegg til at dette er første gang jeg har brutt et løp...
Vis kommentarer (0)
 
O-festivalen mellom (24.06.2018) O-festivalen mellom (24.06.2018)