EYOC lang (30.06.2018)
Kategori: Konkurranse
Land: Bulgaria
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 8.19 km
Tid: 61:20
EYOC lang, det jeg så kanskje mest frem til her nede. Følte meg godt forberedt på det som var i vente. Måtte vente lenge i karantenen under de kanskje ikke beste forholdene. Men jeg var klar til å løpe.
Post 1: Ganske så enkelt strekk, og jeg leste mye på kommende strekk. Starta sent og det hadde regnet mye gjennom dagen, så det ble litt slip-slide hele veien. Trodde derimot det skulle være en del verre. Leste mye på 2. strekket, men klarte ikke å bestemme meg for rundt eller rett på.
Post 2: Bare løp på fordi jeg var dum. Byttet mye på å tenke rett på eller rundt, men endte med rundt, men så når jeg traff stien byttet jeg til rett på fordi jeg trodde jeg var for nærme streken. Ganske dritt hele veien og rimelig tungt også. Ned mot posten mistet jeg kontroll på bekkene og trodde jeg var for langt oppe, dro ned men neida. Opp igjen og fant posten. Veldig dårlig strekk Rundt var klart bedre.
Post 3: Sur og grinete.
Post 4: Bestemte meg for helt rundt. Men ut av posten fikk jeg aldri den utydelige stien som skulle føre meg opp bakken, antageligvis siden jeg stressa så sykt mye. Men jeg kom meg opp så da var det bare å fortsette. Men klarte å ta feil i et kryss slik at jeg nesten løp 180 grader tilbake igjen, jeg skulle egentlig helt opp. Endret dermed planen og løp mer rett på. Skikkelig dritt og dårlig traseer. Men klarte meg jo greit teknisk. Tapte mye tid her.
Post 5: Nølende. Her var det kartbytte.
Post 6: Fullførte som planlagt, usikker på om ned eller opp var best. Men jeg gjorde slik jeg ville.
Post 7: All nullstillingen jeg hadde klart kasta jeg rett bort her. Skulle løpe fort opp bakken og missa stikrysset. Havna alt for langt opp og måtte snu. Kartet er ganske feil her, fordi alt var grønt mellom de to stiene, og det var bare kratt og torner og drit. Satt meg veldig fast sammen med en belger. Deretter opp bakken og ned i enda mer grønn drit. Kom meg til slutt ut av det og etter en sving, fant posten. faktisk. Skulle prøvd å unngått de verste grøntpartiene rundt posten helt.
Post 8: Søle-sti.
Post 9: Kjempet meg opp bakkene og opp til stien. Drikkestasjonen her er plassert feil, så det var veldig mange som bommet på denne posten. Inkludert meg ofc. Etter det det ser ut som på GPSen hadde jeg nok feil kurs uansett.....
Resten av løypa er faktisk godkjent. Med unntak av en liten blunder til 14 som man ikke ser ut ifra GPSen, løp på feil side av bekken og fikk sving inn i posten.
Ganske elendig fra start til slutt. Men jeg kan ikke si at "hadde jeg ikke gjort det og det, så hadde jeg vunnet", fordi det hadde jeg ikke. Ingenting satt når det absolutt skulle. Og det er veldig kjipt. MEN, jeg må trekke noe positivt ut av dette. Det var en god erfaring, dette er noe jeg aldri har gjort før, og derfor var det veldig uvant. Dette er ikke noe jeg skylder på, men det er noe jeg tar med meg videre. Slik at det skal mye bedre neste gang.
Vis kommentarer (0)
 
EYOC lang (30.06.2018) EYOC lang (30.06.2018)