Oringen E1 (22.07.2018)
Kategori: Konkurranse
Land: Sverige
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 8.83 km
Tid: 55:57
Var spent på oringen, hadde ikke løpt orientering på 3 uker, men hadde trent bra for det. Planen for dagen var å holde litt igjen og få en stabil start på årets oringen.
Kom litt dårlig i gang med en ganske dårlig trase til 1. post. Skulle legge meg i lia, men endte opp med å bli dratt ned pga mange tråkk. Fikk posten veldig greit så fikk en ok start.
Bestemte meg tidlig for venstre til 2. post og gjennomfører ganske ok. Blir veldig usikker mot posten og taper litt inn her. I tillegg til at passeringen av den første skrentrekka ikke akkurat var den beste…
Utrolig tungt opp til 3, tapte nok en del på å finne ekstremt dårlige traseer. Satt meg fast i mange skrenter.
4. posten satt i et bitte lite søkk, nesten umulig å se. Havna litt for langt venstre, men så en del som sto rundt posten. Litt sånn typisk oringen-flaks.
Tror ikke veivalget mitt til 5. post var så veldig dårlig, men det var nok ikke optimalt å ikke løpe rett ned fra posten og krysse streken, i tillegg til litt dårlig inngang fra myren. Trygt var det i alle fall.
Til post 6 skjer det som ikke skulle skje. Jeg får dårlig utgang av 5. posten men retter opp denne ganske snart. Når jeg krysser stien får jegg for meg at jeg er altfor langt nede, tror jeg bare løper litt opp igjen men løper altfor langt opp. Løper til hver eneste post jeg ser før jeg ser 7. posten og skjønner hvor jeg er. Klarer ikke å treffe 6. post på første forsøk, men finner den etter hvert…
Fra post 7-11 løper jeg egentlig veldig bra. Visse traseer er helt ok, men teknisk sitter det fint. En blandig av flaks og frustrasjon.
Til post 12 spurter jeg i et tråkk. Ser jordet til slutt og skjønner hvor jeg er. Ekstremt undødvendig.
Ble i tillegg veldig kø nede ved jordekanten mot sistepost.
Ingen god start men ender på en ok plassering og ikke all verdens langt bak. Fornøyd med det i alle fall.
Vis kommentarer (0)
 
Oringen E1 (22.07.2018) Oringen E1 (22.07.2018)