Oringen E3 (24.07.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Örnsköldsvik centrum
Land: Sverige
Disiplin: Sprint
Distanse: 4.04 km
Tid: 15:27
Sorry 4 bad GPS.
Gledet meg til sprint, siden det eneste jeg syntes jeg var i god form. Var ikke klar over at det skulle bli en så teknisk vanskelig sprint.
Starta bra til 1, men tar feil veivalg til 2 samt liten bom inn til 3. Havna på etterskudd til 4 og klarte ikke lese hvor posten lå i forhold til gjerdet. Tok et safe veivalg hvor jeg kunne se alle muligheter. Havna veldig bakpå mot 5, men dette var heldigvis løpestrekk. Klarte ikke å reagere på når jeg skulle inn mot posten dessverre så ble bråstopp.
Til 6 gjør jeg en stor blemme. Ser ikke posten idet jeg løper forbi og løper opp bak, må da snu og løpe ned igjen..
Bra til 7, bare løping. Men klarer ikke å se den gule lille åpningen mot 8, den som er mellom huset og hekken rett etter posten. Taper en del på å løpe helt rundt, samt at jeg bommer inn i posten..
Bra mot passering, god steming. Hørte at jeg var rett bak lederen, litt overraska.
Til 12 skjer løpets store blemme. Så ikke noen måte å komme inn til høyre for gjerdet som posten skulle ligge på, konkluderte da med at posten skulle ligge på nestre side. Sjekket ikke postbeskrivelsen og løp venstre. Så nå at man kunne komme inn dit, og forsto fare på ferde. Måtte snu og løpe hele veien rundt. GPSen er veldig dårlig her, bommet ikke på inngangen til posten.
Stressa til 13 og 14, tar feil veivalg til 14.
Riktig til 15 derimot.
Bra til 16 ogg 17, men til 18 taper jeg mye tid. Den lille grå passasjen man kan ta mellom gjerdene på høyreveivalget gjør at man sparer mye tid. Nesten umulig å se i fart.
Høyre til 19 var nok bedre.
Bra avslutning.
Elendig sprintløp, verste i år i alle fall. Ender dokk på en 24. plass, en del bedre enn forventa mtp løpet.
Vis kommentarer (0)
 
Oringen E3 (24.07.2018) Oringen E3 (24.07.2018)