Oringen E5 (27.07.2018)
Kategori: Konkurranse
Land: Sverige
Disiplin: Langdistanse jaktstart
Distanse: 8.73 km
Tid: 63:26
Starta sammen med en annen fyr på sekundet, som nummer 15. Vi starta friskt og tok igjen han som starta 20 sek før oss veldig tidlig. Jeg ledet oss inn i posten og kom godt i gang.
Bestemte meg for å løpe rundt til 2, men etter rundt 50 meter på stien tråkka jeg skikkelig over. Skrek av sinne siden jeg ble helt forbanna, og fordi det gjorde veldig vondt. Halta meg for videre i håp om at det skulle gi seg.
Klarte å jogge mot 3, men hadde ikke så veldig god konsentrasjon. Det gjorde veldig vondt, men jeg nektet å bryte siden plasseringen kunne kanskje bli helt ok. Bomma inn i posten siden jeg ikek fulgte så godt med, det kan understrekes ved at jeg stempla på feil post……
Fortsatte å jogge mot 4, prøvde meg på noen fartsøkninger men det gjorde altfor vondt. Jogge-fart funket helt fint. Traff veldig bra både 4 og 5.
Skjønte at 6-7-8 kom til å være vanskelige, så håpet at folk bommet seg helt bort her. I farten min gikk det helt fint. Måtte stoppe litt og kjenne på foten noen steder, men konkluderte hver gang med at den var god nok til å jogge med.
Mot 9 møtte jeg Alastair Thomas, som også hadde «gitt opp», av en annen grunn. Vi endte opp med å jogge sammen resten av løpet. Fikk en sving inn i posten.
Bra til 10, men til 11 ble det veldig dårlig. Det var en del steiner og slep i området, så jeg ble veldig usikker og bommet ganske stygt. Alastair fant den til slutt.
Ikke mye å si på resten. Kanskje ikke helt optimalt til 15. post, men var greit å løpe litt på hardt underlag egentlig. Bom på 16 siden ingen av oss var spesielt konsentrerte.
Hyggelig å løpe med noen når man jogger, gjør om en veldig kjip opplevelse til en litt hyggeligere en.
Ekstremt kjipt å finne ut at jeg er diska da jeg kom i mål. Hadde blitt 26 totalt :/. Men det underveide litt smerten i foten min. I skrivende stund (6 dager senere) har jeg fortsatt litt smerter i foten. Ettersom jeg klarte å jogge mye av veien kan det ikke ha vært så veldig alvorlig men det sitter litt ennå.
Ingen spesielt bra oringen for meg. Veldig dårlig faktisk. Men jeg forventa ikke så mye med så lite o-teknisk trening, men forventa bedre enn dette.
Vis kommentarer (0)
 
Oringen E5 (27.07.2018) Oringen E5 (27.07.2018)