NM lang (13.09.2018)
Kategori: Konkurranse
Arrangør: Vegårdshei IL
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 9.83 km
Tid: 62:34
NM lang! Enda et NM jeg gikk inn i med usikkerhet på formen. Denne gangen pga en del sykdomsdager i forveien. Det kjentes ok under oppvarmingen så det var bare å kjøre på.
Starta bra til 1 og fikk den fint.
Mot 2 syntes jeg at høyre så veldig fint ut. Jeg fullførte strekket ganske greit helt til jeg ble veldig usikker opp bakken mot posten, tok det med ro og fikk den greit. Tror ikke veivalget var så spesielt dårlig, men gjennomføringen på slutten var nok ikke spesielt bra.
Bestemte meg ganske fort hva jeg ville gjøre til 3, jeg ville komme til venstre for den store kollen posten lå bak. Gjennomfører strekket som planlagt og tar posten fint. Allikevel taper jeg masse tid her, men det er mest på løpsfarten. Klarte ikke helt å trøkke ordentlig på myrene.
Var veldig usikker om hvor bra løpet mitt stod ved 3. posten, men i området her så jeg en del løpere som startet før meg, noe som ga meg litt et positivt svar.
Fikk deretter 4 og 5 veldig bra, antageligvis den beste perioden i løypa.
Til 6 fikk jeg en unødvendig stor bue.
7, 8 og 9 tok jeg fint nok. Litt bue til 8, men ellers bra. Veivalget til 9 lønte seg veldig.
Til 10 merket jeg at jeg var veldig sliten, og klarte ikke å finne noen gode traseer. Taper hele 28 sek på dette strekket.
Sving til 11, deretter bare løping mot mål.
Hadde sekundene på min side idag og fikk med meg et sølv. Hele 1:50 bak Sander derimot. Veldig fornøyd med løpet, men sto ikke distansen helt mot slutten. Fysisk har jeg litt å gå på, men det satt bra nok teknisk.
Vis kommentarer (0)
 
NM lang (13.09.2018) NM lang (13.09.2018)