NM junior stafett (23.09.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gallis
Arrangør: Sandefjord OK
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 3
Distanse: 6.4 km
Tid: 40:16
NM junior stafett! Løp med Elias og Viktor. Vi visste at så lenge vi alle løp stabile løp ville vi være langt oppe. Ble sendt ut av Viktor noe bak på en 6. plass.
Starter bra til 1 og 2 og får en god start, er helt rolig og det sitter bra. Mot 3 derimot skjer en gigantisk blemme. Kommer til venstre for posten, men har det for meg at jeg er til høyre. Uten at jeg har noen grunn til det, og løper derfor ned mot venstre. Skjønner at jeg er helt feil og løper tilbake imens jeg får øye på andre lag som starta bak meg. Tar meg nå inn og finner posten.
Kjenner at stressnivået er rimelig høyt, men prøver å roe meg ned og ta de neste postene fint. Det går greit til 4, men til 5 tar jeg noen dårlige traseer og bare løper etter rygger.
Til 6 kjører jeg på men blir usikker inn mot posten og får en sving. Stressnivå er ganske høyt nå.
Snitter tydeligvis 7 uten å se den og får en fin sving her også. Nå har gruppa blitt tatt igjen av Kasper/Heming.
Folk sprer seg litt til 8, og jeg var selvfølgelig ikke riktig og havna sist i gruppa når jeg får en sving.
Avanserer litt til 9.
Til 10 får jeg en veldig god trase og er rett bak Kasper på posten.
Mot 11 merker jeg at det blir litt mellomrom bakover. Jeg bare henger meg på Kasper og kontrollerer fint.
Mot 12 var ryggen ganske fri og jeg bare hang meg på. Kasper hadde vesentlig høyere fart enn meg, men jeg var ganske våken og så når han tok noen dårlige traseer slik at jeg kunne ta bedre og ta innpå.
Inn mot 13 og 14 fikk Kasper noen meter på meg. Jeg merka kjøret litt nå, og inn mot passering var jeg litt bak. Hadde øyekontakt hele tiden derimot.
Mot 16 og 17 trodde jeg at jeg hadde mistet han helt, men når jeg løp ut av 17 så jeg han løpe oppover i lia. Klarte å innhente han helt idet han bommet litt inn i 18.
Mot 19 fikk han nok engang en liten luke, men her la jeg merke til at han bommet, imens jeg tok posten. Var derimot veldig dårlig til å utnytte denne muligheten da jeg ikke fant stien ned mot 20, og satt meg fast i grønten.
Igjen mot 21 løp han litt ifra, jeg fikk i tillegg en ganske buete rute mot posten. Men igjen ble det noe usikkerhet slik at jeg stemplet først på posten.
Hang tålelig med mot 22, jeg ville kjempe om den 5. plassen... Men inn mot posten gikk jeg idiotisk nok over skrenten imens han gikk under. Han fikk en luke som jeg denne gangen aldri klarte å ta inn.
Ganske dårlig løp. Er ikke ofte jeg er så stresset og slet skikkelig med å roe meg ned når det kom mange løpere rundt meg. Klarte å få til en ganske god finish så vi endte på en ganske respektabel 6. plass. Ingen av oss hadde nok noe kjempe toppløp idag, min innsats var iallefall ganske elendig.
Vis kommentarer (0)
 
NM junior stafett (23.09.2018) NM junior stafett (23.09.2018)