Day Cup (15.12.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skolleborg
Arrangør: HSK
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 14.54 km
Tid: 107:11
Lite comeback i kartarkivet.
Er i en ganske tung treningsperiode nå, så forventa at det skulle gå litt trått, men ble allikevel overrasket over hvor tungt det var.
Starta bra til 1 og kom meg fort igang med langstrekket til 2. Ble veldig mye sikk-sakk, og tror jeg gjorde noen litt unødvendige rundt-traseer her og der. Burde bare ligget på kompasset til venstre for streken stort sett hele veien.
Til 3 så jeg på høyre som et godt alternativ, men gjennomførte så dårlig som det går an. Utifra GPS-sporet kan det se ut som om jeg skulle dra rett på, men egentlig hadde jeg bare lest på feil skrentrekker og ikke sjekket kursen. Når jeg så vannet tenkte jeg at jeg bare skulle løpe til høyre, skjønte etterhvert hva jeg hadde gjort når jeg så hvor langt rundt jeg faktisk måtte løpe.
Tok i tillegg av stien for tidlig og bomma inn i posten.
Ganske langt nede mentalt på 3. post. Jeg visste at jeg hadde ødelagt det meste og fysisk var jeg veldig tung. Prøvde å nullstille meg og i det minste få resten til bra.
Bra til 4, men til 5 la jeg meg for langt nede i lia og fikk en lang vei inn i posten.
Til 6 var planen bare å gjøre det enkelt. Klarte meg fint helt til jeg kom til Tuseter. Trodde at å gå venstre rundt vannet ville bety å måtte klatre masse ekstra (noe det absolutt ikke gjorde), så jeg valgte myren. Myren var helt elendig å løpe i. Prøvde å kjempe men var veldig tungt. Greit deretter inn i posten, og resten mot passering.
Rett etter passering fikk jeg en stor bue, litt ufokusert.
Resten er det ikke mye å si på teknisk. Er noe smågreier her og der men ikke noe stort. Holdt det ihop ganske fint. Fysisk var jeg helt ferdig.

Tung dag i snøen. Annet enn 3. post og en veldig dårlig vurdering til 6. post er det mye som er ganske greit.
Vis kommentarer (0)
 
Day Cup  (15.12.2018) Day Cup  (15.12.2018)