"Fellesstart" trening (19.01.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Furumokasene øst
Distanse: 7.22 km
Tid: 57:04
Fellesstart trening med mye gafling. Klarte å drite meg såpass ut i starten derimot at jeg ble løpende alene hele veien.
Ble dratt med de andre mot sin gafling til første post, men tok meg inn og fikk posten. Hadde jo kort gafling her, hadde trengt den hjelpen jeg kunne få, men var altfor sløv.
Bra til 2, vrikket foten inn i posten og hinket noen meter, gikk over ganske fort.
Bra til 3, men til 4 ble jeg løpende altfor langt opp, fikk posten greit.
Til 5 satte jeg meg litt fast og løp litt ujevnt.
Til 6 skulle jeg prøve å gasse litt på for å se om jeg kunne få øye på noen. Synes lå for langt til høyre hele veien, vinklet derfor mot venstre og gikk på en stor bom. Tok meg inn etterhvert. Burde klart å ta meg inn på den store myra til venstre nokså fort..
Motivasjonen til å fortsette å pushe var veldig liten, så jeg senket farten og sørget for at jeg skulle orientere godt resten av løypa.
Klarte ikke å få det til helt som jeg ville, men klarte iallefall å roe litt ned og ta meg god tid med orienteringa. Dro litt vel langt høyre på langstrekket tilbake og løp veldig buete.
Hadde veldig feil fokus idag, skulle jo bare henge på, så kartet var 2. prioritet. Løp helt uten mål og mening. Ble veldig hets og løp med mye uro. Mangler den roen jeg pleier å ha. Irriterende.
Vis kommentarer (0)
 
"Fellesstart" trening  (19.01.2019) "Fellesstart" trening  (19.01.2019)