Night Cup Skårefjell Syd (22.01.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skårefjell Syd
Arrangør: HSK
Land: Norge
Disiplin: Natt fellesstart
Distanse: 9.3 km
Tid: 58:51
Fokuset ble å bare orientere selv, og holde den farten som behøves for å klare dette, og helle bare ende opp lengre bak. Med andre ord; ikke bomme og ha kontroll.
Startet ikke sånn kjempebra til første post. Var nok feil å dra mot høyre, ble en del brå svinger. Tapte overraskende mye da jeg så at jeg var et stykke etter på posten, men i ettertid forstår jeg mer hvorfor.
Begynte nå å løpe i et mer kontrollert tempo. Orienterte godt, men fikk en liten sving inn i 3. posten.
Mye bra løping deretter, ganske så fornøyd med 7. post f.eks.
Til 8. post derimot lå jeg bra lenge, men trodde jeg var for langt nede siden jeg så en stein, og trodde jeg da var vest for posten, dro dermed oppover men skjønte fort at det var feil.
Plutselig dukket Emil opp, og på langstrekket til sistepost ble det holdt høy fart. Litt skuffet over at jeg ikke klarte å fortsette å løpe kontrollert og holde fokuset på orienteringen, slik at strekket ble ikke fullført akkurat sånn jeg kanskje ønsket det, men farten var såpass høy for min del at jeg bare prøvde å henge på.
Dro litt overflødig rundt stien mot mål.
Ganske godt teknisk, men svir litt at det ikke satt bedre. Farten var ganske kontrollert, har nok mer inne, men slik mitt o-tekniske ståsted er nå, har jeg ikke annet valg enn å roe litt ned for å fullføre optimalt.
Vis kommentarer (0)
 
Night Cup Skårefjell Syd (22.01.2019) Night Cup Skårefjell Syd (22.01.2019)