Stafettints Ingedal (09.02.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Ingedal
Arrangør: HSK
Distanse: 8.19 km
Tid: 56:16
4 stafettints på Ingedal med FSK. Mye snø hadde smeltet bort så var digge forhold i skogen. Vi hadde en fellesstart på første draget, deretter delte vi opp puljevis med 20 sek mellomrom, i forhold til hvilken plassering man kom i mål på forrige draget (1. pulje var de som kom sist osv). På siste kjørte vi omvendt jaktstart med 5 sek mellomrom. Havna et stykke bak på det første draget, lite selvstendig men løp vel greit.
Starta i 1. pulje på 2. intervallen, men tok feil av stein og steinblokk inn mot 1. posten, og fikk en bom, og var dermed tatt igjen av alle. Dette draget gjorde jeg en del feil. Er også teknisk sett disket siden jeg aldri stemplet på 2. post, og trodde jeg bare hadde passert uten å se den.
3. draget ble beste draget mitt, men havnet i feil gafling. Ble ikke straffet så veldig for dette.
På siste draget starta jeg ca. midt i feltet på jaktstarten. Det mest selvstendige draget mitt, men bommet litt her også. Lå ikke på forskudd mot mål og la ikke merke til at man skulle ned mot veien, så slapp et par løpere forbi der :/
En del småsurr, men fysisk kjentes det greit. Var ikke alltid helt skjerpa, slik at teknisk var det varierende gjennomføring.
Vis kommentarer (0)
 
Stafettints Ingedal (09.02.2019) Stafettints Ingedal (09.02.2019)