Hardøkt lang Danmark (16.03.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Nordskoven
Arrangør: NOF
Land: Danmark
Disiplin: Lang
Distanse: 12.69 km
Tid: 60:16
Gj.sn. HR: 174
Maksimum HR: 183
Økten jeg så mest frem til under oppholdet i Danmark, og den økten jeg innbilte meg at jeg skulle få mest ut av.
Vi løp 1 strekk 3 ganger, av forskjellige grunner. Jeg valgte samme veivalg hver eneste gang, rundt på vei, ettersom jeg var veldig sikker på at det var det beste. Et rett-på veivalg kan man tjene på dersom man treffer riktig, men når det står om rundt eller rett på, hvor rundt ikke er så idiotisk langt, innbiller jeg meg at man tjener på å løpe rundt minst 9/10 ganger (som ble sagt under analysen på kvelden).
Generelt ellers vil jeg si at jeg løper en del bra. Til 3 ville jeg ta posten ovenfra, men stien gjennom det lysegrønne var ikke helt fin, mista den et par ganger pluss at det var litt stokker og trær som ødela litt. Både til 4 og 5 har jeg litt å gå på med optimalisering av rute, og generelt veivalg. (rundt til 5 er nok mest kraftbesparende og raskest). Til 8 innbilte jeg meg at en høyrevariant var optimal, men glemmer hvor stor forskjell det er på store og små stier, og taper litt.
Til 9 tar jeg feil av grøntfelt, og feier inn i det nest verste tornekrattet jeg har løpt inn i (EYOC nr. 1). Taper fort mye tid her.
I perioden 12-15 merker jeg at jeg stiller dårlig med tanke på at jeg blir lettere usikker. Terrenget skifter litt karakter, og jeg er ikke like trygg. Det er fortsatt relativt åpent, men med mer undervegetasjon. Litt mer skåne-relevant muligens? Grei retningsløping men føler meg ikke sikker.
Avslutningen (18-mål) var varierende. 18 hang antakeligvis feil, men det fanget jeg ikke opp. Kjente meg smart og sterk til 19, og ble ikke lurt av å gå opp, men dro rett på. Til 20 var jeg veldig usikker på hvordan det var inn i posten. Det viste seg å være mye finere enn forventet, så jeg slapp orienteringen litt og dro på. Fant ikke posten og surra litt for lenge før jeg tok vettet til meg og tok meg inn. Irriterende. Taper fort 1:30 her. Bra kjør mot mål.

Interessant løype, med helt ok gjennomføring, og helt ok bein. Ikke helt i konkurranse-modus, men gjennomfører med de beina og det hodet jeg stiller med. Rundt 4min bak Kasper, med en del tidstap, uten at jeg vet hvor mye tidstap da han hadde...
Vis kommentarer (0)
 
Hardøkt lang Danmark (16.03.2019) Hardøkt lang Danmark (16.03.2019)