Hardøkt Langdistanse Tyrkia (27.02.2020)
Kategori: Trening
Land: Tyrkia
Distanse: 11.11 km
Tid: 71:45
Gj.sn. HR: 164
Maksimum HR: 199
Bra opplegg med karantene og forstart og hele pakka, samt til og med en ganske shit karantene i et slumområde, som fort kan være ganske så relevant det også til et eventuelt Jr. Vm.
Starta greit nok teknisk selv om jeg havna litt for langt ned til 1. Kjente at beina overhodet ikke responderte men var forbanna seige.
Ble stående på posten og valgte et veivalg til 2 som involverte så mye sti som mulig. Venstre/rett-på variant var bedre. Gjennomførte greit nok men kan pirke litt på traseen fra stien og opp til posten.
Trodde 3 skulle ligge på kolle og var på vei opp på kollen bak posten, skjønte det ganske fort og fant posten, men tidstapet står.
Feil veivalg til 4, var visstnok ganske fint langs bekken. Ønsket ikke å sjanse på noe grønt når det fantes andre veivalg. Gjennomførte ikke noe bra så burde nok ikke tapt så mye som jeg gjør.
5 og 6 er helt ok men ingen offensiv orientering akkurat.
Veldig surrete til 7.
Veivalget til 8. var komplisert. Vi fikk beskjed før start at de tykke gjerdene på kartet i utgangspunktet ikke var passerbare, slik at jeg vurderte overhodet ikke å krysse dem selv om det her gikk helt fint og utgjorde det beste veivalget. Venstre var uansett bedre om man fant riktig trase, ble for mye rundt til høyre der jeg løp. I tillegg sprang jeg på en del veier som ikke sto på kartet, tror ikke jeg utnyttet dette slik at jeg tjente noe spesielt med tid men uansett kjipt når kartet ikke stemmer. Bommer også 30 sek ish inn i posten.
Etter dette er løpet ganske rent, synes jeg orienterer bra. Fysisk gikk det i samme bolle-tempo hele veien. Gjør en liten feil inn i 17, hvor jeg har en anelse om at posten hang litt lavt. I tillegg løper jeg feil inn i en gate til siste post.
Da jeg kom i mål trodde jeg løpet var ganske greit, siden jeg hadde tatt igjen og "løpt ifra" mange løpere, trodde deretter det kun var det fysiske som ødela da jeg fant ut at jeg var 1.20 bak Alstad og 20 sek bak Korti. Men jeg var faktisk nesten 4,5 min bak på 8. post. Ganske ekstremt. Misset ut på veivalgsstrekkene og er for ofte ikke godt nok fokusert. Tapte også på farten. Noe som hjelper litt er at jeg er klart best fra 8 og inn, uten at det betyr noe.
Vis kommentarer (0)
 
Hardøkt Langdistanse Tyrkia (27.02.2020) Hardøkt Langdistanse Tyrkia (27.02.2020)