Hardøkt mellomdistanse Tyrkia (01.03.2020)
Kategori: Trening
Land: Tyrkia
Distanse: 5.77 km
Tid: 32:52
Gj.sn. HR: 179
Maksimum HR: 186
Nok en gang bra opplegg, annet enn at det var 1 min startintervall. Måtte innrømme at jeg var litt redd for å ha Halvor 1 min bak meg som ikke er kjent for å starte så veldig rolig akkurat. Mulig det skjerpa meg ekstra mye. Starten er stort sett veldig bra. Litt langt ned til 2 og gjør en større sving til 5. Er veldig offensiv og kjører på. Samtidig er ikke beina super-responsive denne økten heller, men nå tror jeg det heller handler om at jeg er i slutten på en ganske tøff samling. Så Alstad til 2 allerede slik at jeg fikk utnyttet ryggen hans greit inn i noen poster i starten. Veldig bra til 6, treffer bra på trase selv om veivalget var veldig spontant og dårlig planlagt. Litt flaks.
Deretter ryker jeg på en del små-tidstap man egentlig ikke har råd til, merket at jeg ble sløvere og sløvere omtrent for hver post. Hadde nok litt for mye selvtillit etter den gode starten, men holder det greit nok ihop (13. post hang nok feil, i tillegg veldig rar sentrering av ring når posten skulle ligge på et høydepunkt) fram til 15. post. Fikk for meg at det var unødvendig å ta posten fra søkket og skulle ta den ovenfra. Har omtrent 0 kontroll på hvilke skrenter jeg passerer og hvor langt unna posten jeg er. Ser at Alstad ser posten og jeg følger etter. Løper deretter bare bak ham til 16 men får posten først.
Deretter samme greia hvor jeg slurver litt på hver post men ingenting veldig stort.
Til 20. prøvde jeg meg rett på men skrenten var ganske enorm. Snudde raskt venstre rundt men mister litt kontroll og bommer noe på posten. De som dro litt høyre for streken fikk en trase ned skrent, men det var vanskelig å se. Deretter grei avslutning med noe små-slurv igjen, men godkjent.
Irriterende med to brølere som jeg klarte å få til. Ender rundt 1.35 bak Sander og 50 sek bak Mats. Det ble en del tog idag, fikk selv noe hjelp da jeg så en del løpere men havnet aldri i tog. Fornøyd med å klare å være offensiv idag, føler at det er slik man skal løpe mellomdistanse, må bare holde ut neste gang...
Vis kommentarer (0)
 
Hardøkt mellomdistanse Tyrkia (01.03.2020) Hardøkt mellomdistanse Tyrkia (01.03.2020)