Day Cup Korsetfjella/Guttersrød (07.03.2020)
Kategori: Trening
Distanse: 11.91 km
Tid: 83:35
Gj.sn. HR: 172
Maksimum HR: 185
Hodet var ikke helt til stede idag. Kroppen kjentes grei nok men var kanskje ikke godt nok fokusert på å kjempe meg gjennom en tøff langdistanse. Kaldere omgivelser enn det jeg trodde, litt snø og is i terrenget men stort sett overhodet ikke nevneverdig. Vi fikk velge mellom 15000 og 10000, jeg grep muligheten og tok 15000.
Løper fint til 1 men legger meg kanskje for langt ned, leser mye på 2. strekket. Løser 2. strekket bra helt til jeg skal ta posten og har ingen god kurs fra angrepspunkt. Bommer meg litt bort men klarer å ta meg inn.
Greit til 3 men ligger dårlig på forskudd og ser ikke posten på første forsøk og da taper noen sekunder.
4. strekket er helt elendig. Har en plan men gjennomfører ikke bra nok. Merker at hodet er sliten og samarbeider ikke godt.
Allerede litt lei på 4. post så 5. strekket blir bare gjennomført sånn halvveis. Jeg vet ca. hvor jeg skal og løper ca. på kompass, tar av ned mot det grønne for tidlig og vet ikke helt hvor jeg er. Finner posten greit.
Til 6 var aldri planen å runde høyden men havnet så langt til venstre så kunne like gjerne gjøre det. Hadde nok ikke tapt så mye om dette var den opprinnelige planen.
Sliten mot 7 og orienterer igjen bare halvveis. Leser altfor lite kart.
Begynner å bli irritert og bestemmer meg for å skjerpe meg. Litt bedre mot 8 og 9 men slipper kartet fortsatt for ofte og må bruke tid på å lese meg inn.
10. strekket er i utgangspunktet greit men var bedre å runde hogstområdet før stien. Fant veldig mange dårlige traseer.
Til 11 og 12 løper jeg litt bedre igjen.
For langt ned til 13, her skal man være mye hardere på kompasset.
14 er bra nok.
Leser omtrent ikke kart til mål, vet at jeg skal ned til stien og prøver bare å løpe, ender ikke så bra.
Hodet hang ikke med, kobler for ofte ut. Fint å se at når det går greit henger jeg tålelig med. Løypa og terrenget var tungt, så det føltes nok tungt ut for mange uti der. Det gjelder å stå i det.
Vis kommentarer (0)
 
Day Cup Korsetfjella/Guttersrød (07.03.2020) Day Cup Korsetfjella/Guttersrød (07.03.2020)