Skårefjell lange o-ints (14.03.2020)
Kategori: Trening
Kart/område: Skårefjell S
Distanse: 8.91 km
Tid: 63:32
Gj.sn. HR: 158
Maksimum HR: 173
Sprang alene. Må være ærlig å innrømme at motivasjonen for treningen har gått noe ned i disse koronatider. Sitter selv i hjemmekarantene og har ikke følt så veldig for å trene de siste dagene når fremtiden er såpass uforutsigbar. Har gjennomført treningen som planlagt derimot, og kom meg til slutt ut på denne økta også. Planen var å bare gjennomføre så godt som mulig. Visste at jeg nok ikke kom til å gidde å pushe så hardt, men det fikk være det samme.
Gjennomfører økta stort sett greit. 2. strekket på første draget er ganske elendig, misforsto helt hvor jeg var og tenkte ikke klart.
Er generelt defensiv i det gamle brannområdet hvor det som oftest er ganske stygt. Ellers har jeg ikke mange feil, det er et par poster hvor jeg ikke ser skjermen på første forsøk selv om jeg står på detaljen, hvor jeg tar en liten runde før jeg ser den.
Prøvde å pushe litt mer på sistedraget men kom ikke opp i noen spesielt høy puls.
Greit nok fornøyd, idag handla det mer om å bare komme seg ut, og jeg er fornøyd med å ha gjennomført økta. Det minnet meg litt på hvor gøy orientering faktisk er.
Vis kommentarer (0)
 
Skårefjell lange o-ints (14.03.2020) Skårefjell lange o-ints (14.03.2020)