Euromeeting mellom (27.09.2015)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 6.55 km
Tid: 35:45
Gledet meg til dette løpet. Det svei å stå over (løpe rolig deler av løypa) på langen dagen før, så var klar for å løpe bra.

På nevnte rolig gjennomløping av langen, kartarkivkart kommer, løp jeg fra dagens startpost, og gjennom dagens førstpost, så det hang bånd i søkket, og tenkte under forberedelsene at det fort vekk kunne være førstepost. Burde med andre ord ha rimelig gode forutsetninger for å starte med å gå rett i førstepost, men neida. Står noen publikumsløpere i veien i tråkket jeg vil løp, så hopper over i et annet et. Det går stadig lengre høyre, og når det aldri kommer noe søkk er det bare å innse nederlaget.
Ok til 2. og 3. men ikke så mye mer.
4. er muligens dagens vanskeligste post. Vet hvor jeg tar av stien, og prøver å løpe nøyaktig på kurs. Stopper opp når jeg tror jeg er langt nok, men ser hverken søkk eller post. Tenker at Tophat hadde blitt sint om jeg starter å lete for tidlig, så løper videre. Man starter jo alltid å lete for tidlig. I ettertid var både kurs og avstandsbedømmelse rimelig bra, men hjelper lite når man ikke er tygg nok til å se lenge nok etter posten.
Løpet ødelagt, men kan jo løpe bra herfra og inn. Blir tatt igjen av Eskil med 4 min mot 6. post, og klarer å holde tempoet ca 1 minutt. Innser der og da at jeg rett og slett må treine meir. Hadde ikke vært topp 10 i dag selv med et perfekt løp. Resten av løypa skjer det lite spektakulært. Lettere depressiv av å både løpe sakte og orientere dårlig, men bortsett fra 9. og 13. er det ganske bra. Det grønne på myra til 18. kunne man med fordel løpt rett gjennom lengste vei, men vanskelig å lukte. Prøvde å minimere tiden i det grønne, og tapte nok på det. Forøvrig ganske imponert over hvor skjevt det går an å tegne et o-kart på 11. strekket.
Vis kommentarer (0)
 
Euromeeting mellom (27.09.2015) Euromeeting mellom (27.09.2015)