Utsatt 25mannatest (03.10.2015)
Kategori: Trening
Distanse: 5.67 km
Tid: 30:36
Gj.sn. HR: 171
Maksimum HR: 180
Så gjennom trackingen dagen etter løpet, men følte ærlig talt ikke det ga meg noe som helst i dag, kanskje bortsett fra at jeg visste Eirik bommet sistepost, og var derfor obs på å ikke bomme der.

1: Ingen startpost, så litt usikker hvor jeg kan ta av stien. Kunne spart litt høyde, men helt ok gjennomført.
2: Bra, spotter de gule kollene på god avstand, men kunne løpt på høyre side av de.
3: Bra, taper kanskje litt på å dra gjennom steinrøys midtveis, men eller fint.
4: Bra første halvdel, men sløv siste del. For veik siste bakken og orker ikke løpe rett nok opp. Veldig unødvendig å ikke løpe rett på her.
5: Retning og prøver å lese det jeg passerer. Bånd på den lille nesa, og tror det er kollen i ringen. Nøler derfor noe veldig, og står stille en stund. +15sek?
6: Bra retningsløpning
7:Bra retningsløping.
8: Bra retningsløping, men mister grepet på kartet inn i posten. Kikker ned i riktig søkk, men ser ingen post, og har en følelse av at jeg skal lengre. Dårlig. Går ca 20 sek.
9: Bra, tar meg tid nok til å skjønne kartet i ringen.
10: Bra
11: Bra. Løper i et fint slep første del, ellers kunne man gått mer direkte.Bra inn i posten, og ser nesa på lang avstand. Hopper ned skrenten på baksiden, men ser ingen post. Står en stund å lurer på hvor jeg kan være, før jeg skjønner at jeg må rundt et hjørne.
12: Tenker å runde skrentrekkene, men runder ikke helt nok, så passerer begge to. Bra derfra og inn.
13: God retningsløping, deilig strekk.
14: Løper på de ryggene jeg har tenkt, men i det jeg kommer til siste myra møter jeg en veldig tydelig kant, og tar en forhastet beslutning om at jeg har sklidd ut høyre. Kommer ned i et søkk, og glir ut på en gul kant som planlagt. Fin paralellfeil. Retter opp ganske fort, men går nok 30-40sek.
15: Bra retning, og får flate og koller som planlagt.
Mål: Finner en ganske fin trase, og prøver å løpe det jeg klarer.

Alt i alt brukbart, en del bra retningsløping, og tidvis flink til å løfte blikket og søke løpbare traseer. Tullebommer til 8. og 14. trekker kraftig ned, men mye bra bortsett fra det. Følte ikke jeg klarte å løpe kjempefort, men ser ut som det ikke gikk så aller verst likevel.
Vis kommentarer (0)
 
Utsatt 25mannatest (03.10.2015) Utsatt 25mannatest (03.10.2015)